KiteFort Świnoujście pisze:Warun na wave szykuje się dobry więc jest okazja potestować nowego zajeb.... REO koło Wiatraka.
Kto zainteresowany niech przybywa . Na pewno oddam go w dobre ręce na kilka halsików( choć serducho może mi krwawić z każdej utraconej minutki pływania ...ale niech tam
).
Moje pierwsze zachwyty opisałem ostatnio w dziale recenzje : viewtopic.php?f=4&t=38490&p=286035#p286035
KiteFort Świnoujście pisze:Warun na wave szykuje się dobry więc jest okazja potestować nowego zajeb.... REO koło Wiatraka.
Kto zainteresowany niech przybywa . Na pewno oddam go w dobre ręce na kilka halsików( choć serducho może mi krwawić z każdej utraconej minutki pływania ...ale niech tam
).
intar pisze:Wczoraj byłem w Swinoujściu, było wspaniale kto był to wie, chodziły nawet 6 i 7, ale dojazd ze Szczecina to porażka !!!!!!
Nowe obwodnice poprawiły sytuację , w pełnym ruchu Szczecin - Krasibór 50 min, potem 2,5 h czekania, powrót 1,5 h - nieprędko tam pojadę chociaż spot zacny
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości