Kto się pisze dziś na plażę w Nieporęcie ?? Progno całkiem obiecujące choć bez szoku Będę między 11-12 na 100 % Od zeszłego roku nie pływałem na Zegrzu, może dzisiaj będzie mi dane. Pozdr
Ja będę ok 13 razem z kolegą który też pływa, przy czym byłem na Zegrzu raz rok temu, a kolega jeszcze tutaj nie pływał. Ale nie można zmarnować takiej prognozy
Dostałem właśnie nieciekawego maila (EDIT: w którym właściciel WG pisze z prośbą o wyjasnienia zalogowanych jednocześnie 10 osób z różnych adresów IP.)
Żeby nam nie ucięli dostępu na lato, odpiszę gościowi że zmienię w takim razie hasło. Kto się zrzucał na WG Pro niech się odezwie do mnie. Od tej pory będziemy musieli się wylogowywać po każdym użyciu. OBLIGATORYJNIE!
Inaczej skończy się dobre..
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 21:51 przez patron, łącznie zmieniany 1 raz.
Napisz im że miałeś ostatnio włamanie do komputera i wyciekły wszystkie hasła włącznie z loginem i hasłem do konta i niech podadzą nowe, my z kolei musimy sie pilnować i po sprawdzeniu progno wylogować się. Może takie wytłumaczenie przejdzie. Jedno jest pewne - jak nic nie napiszemy to nas wywalą( w sumie to żadna strata bo wg jest hu...e)
Elo, Ja uzywan netu gsm i z godzine dwie temu kilka razy probowalem sprawdzic progno na wg ale wywalalo. Naoisz im jak dziala net GSM w PL i że po urwanej sesji najwyrazniej IP pozostaje zalogowany w ostatnim miejscu jakie odwiedzil. Za kazdym wlaczeniem sie do sieci Orange przydziela nowy adres IP !! Malo prawdopodobne zeby 8 osob na raz bylo zalogowanych - niexh poda nr IP.
Ok. Po naradzie z Grześkiem na razie nie zmieniamy hasła, ale KONIECZNIE wszyscy muszą się KAŻDORAZOWO wylogowywać. I nie udostępniajcie hasła dalej dla naszego wspólnego dobra
skoro juz zaczeli tak analizowac to pewnie sie na tym nie skonczy.ale grzechu dobrze prawi. rowniez kablowki moga przydzielac dynamicznie ip. napisz im to. a ktos jutro na zegrze?