mgsgrs pisze:Witam!Jestem nowa-Magda, chociaż od dwóch sezonów śledzę Wasze forum,nieźli z Was zapaleńcy - winszować, winszować!!! Mam nadzieje, że uda mi się w tym roku dołączyć, ponieważ stan błogosławiony wykluczył mnie z używania sportów. No, ale chcę to nadrobić.Więc jaka jest prognoza na piątek, ktoś podrzuci?Pozdro
mgsgrs pisze:Witam!Jestem nowa-Magda, chociaż od dwóch sezonów śledzę Wasze forum,nieźli z Was zapaleńcy - winszować, winszować!!! Mam nadzieje, że uda mi się w tym roku dołączyć, ponieważ stan błogosławiony wykluczył mnie z używania sportów. No, ale chcę to nadrobić.Więc jaka jest prognoza na piątek, ktoś podrzuci?Pozdro
trotil pisze:Siema! Czy ktoś z Was kojarzy lub był w tym miejscu? Da się tam dojechać w miarę blisko autem? Może to być jakaś alternatywa dla zasłoniętych od wschodu Kadyn.
http://www.panoramio.com/photo/30385245
yaroo pisze:powoli się rozkręca latarnia pokazuje coraz lepiej , jest ktoś dziś chętny na kadynki jak by się warunki zrobiły
przemjas pisze:yaroo pisze:powoli się rozkręca latarnia pokazuje coraz lepiej , jest ktoś dziś chętny na kadynki jak by się warunki zrobiły
warunki beznadziejne
wiatr max 6m/s i czarne deszczowe chmury
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości