Nasze amatorskie Video

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post16 cze 2011, 11:45

przemass pisze:Ja spróbowałem innego patentu kręcenia - postaram się wrzucić na dniach ;)

Mam nadzieję, że nie wpadłeś na to samo co ja :clap: Jeśli tak to podetnę sobie żyły :twisted:
Mam zajefajny pomysł ale wciąż brakuje warunków i dobrego rajdera - Junior wyemigrował na Rodos.

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post16 cze 2011, 11:55

BraCuru pisze: Wybaczcie jeśli się powtórzę:

ja przeoczyłem - fajny szybki montaż, esencja bez flaków z olejem :thumb:
dobry repertuar i stylóweczka :clap:
no i widzę również syndrom małego paluszka w 1:13 :?

pzdr

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post16 cze 2011, 17:17

BraCuru pisze:Mam nadzieję, że nie wpadłeś na to samo co ja :clap: Jeśli tak to podetnę sobie żyły :twisted:

tzn...... :?:

Jazda za, przed i nad ? :wink:

damy radę

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post16 cze 2011, 17:51

przemass pisze:tzn...... :?: Jazda za, przed i nad ? :wink:

No nie mogę się pochwalić dopóki nie skręcę tego jako pierwszy 8)

Wygląda na to, że zrobię to najwcześniej w sierpniu, bo brak mi rajdera i odpowiedniego akwenu :(

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post17 cze 2011, 11:01

PDR - Polska Dywizja Race w akcji:

phpBB [video]

przemass
Kontaktowanie:

Post17 cze 2011, 12:19

:thumb: :D

Awatar użytkownika
bigfoot gt
Latawiec: czerwony
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post17 cze 2011, 17:25

3:24 - też bym chciał umieć chodzić po wodzie :)

andrek
Deska: PocketAir/AirWave&Race/Bhoot
Latawiec: NOTUS Rev&Air
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post17 cze 2011, 17:46

czy video z reklamą sponsorów na końcu to nadal amatorszczyzna ? :hand: ....nie szukam zaczepki tylko tak z ciekawości pytam gdzie granica między amator a pro??:!:

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post17 cze 2011, 21:05

BraCuru pisze:PDR - Polska Dywizja Race w akcji.............

Marek coraz lepsze te filmiki brawo :clap:

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post18 cze 2011, 10:40

andrek pisze:czy video z reklamą sponsorów na końcu to nadal amatorszczyzna ? :hand: ....nie szukam zaczepki tylko tak z ciekawości pytam gdzie granica między amator a pro??:!:

A jak Ty sądzisz? Emotikona "rączki" podpowiada, że wolałbyś powstrzymać umieszczanie tutaj dalszych filmików wymieniających sponsorów. Zgadza się?

Dla mnie jest jasne: to jest wątek na amatorskie i "amatorszczyźniane" produkcje.
Nie zarabiam na swoich filmikach. Nie mam studia produkcyjnego, zleceń, firmy, umów itd. Dopóki to się nie zmieni - wszystko będzie amatorką choćby lista sposnorów była dłuższa niż wszystkie dzieła Lenina.

Czy fakt, że "w zasługi" 8) za moje i Juniora amatorskie produkcje Freeway wpisał nas na listę GoPro team rajderów oraz wspomaga w sprzęt GoPro zmienia fakt, że video staje się profesjonalne? W zamian za to odwdzięczam się umieszczeniem logo GoPro i Freeway w swoich produkcjach i przy okazji odpowiadam na filmie na dziesiątki pytań na priv jaką kamerą było to kręcone i z kim się kontaktować aby to cudo kupić.

Staramy się promować kitesurfing, narty, snowboard w różnych postaciach tych dyscyplin. Przy okazji chciałbym pokazać ludziom jak wykorzystywać tą małą kamerkę.

Życzę podobnych sukcesów :thumb:

andrek
Kontaktowanie:

Post18 cze 2011, 11:02

BraCuru pisze:A jak Ty sądzisz? Emotikona "rączki" podpowiada, że wolałbyś powstrzymać umieszczanie tutaj dalszych filmików wymieniających sponsorów. Zgadza się?

no tego się obawiałem, że zepniesz "na swój sposób". Skoro pytam Ciebie, jak założyciela tego postu, o coś to nie po to by w odpowiedzi usłyszeć to samo pytanie :doh:

Emotikona "rączki" według mnie mówi : "nie czepiam się " ale mogę mylnie jej używać :roll:

...a moim skromnym zdaniem amatorka kończy się tam gdzie zaczynamy czerpać wymierne korzyści finansowe lub/i materialne z tego co robimy, mało tego świadomie robimy tego coraz więcej w celu uzyskania dalszych korzyści.

pozdróweczka

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post18 cze 2011, 11:25

andrek pisze:no tego się obawiałem, że zepniesz "na swój sposób". Skoro pytam Ciebie, jak założyciela tego postu, o coś to nie po to by w odpowiedzi usłyszeć to samo pytanie :doh:

No ale przecież dokładnie odpowiedziałem Ci co o tym sądzę :idea: Nie wiem po co w takim razie używasz emotikony "Doh" na końcu cytatu :doh:
Zadałem pytanie, aby pociągnąć Cię za język skoro zasugerowałeś swoją opinię jedną emotikoną. Teraz dostałem poniższą odpowiedź:
...a moim skromnym zdaniem amatorka kończy się tam gdzie zaczynamy czerpać wymierne korzyści finansowe lub/i materialne z tego co robimy, mało tego świadomie robimy tego coraz więcej w celu uzyskania dalszych korzyści.

...za którą dziękuję. Moim skromnym zdaniem uważam, że dalsza dyskusja może znowu otworzyć kolejną puszkę pandory.
Ale mogę się mylić i ciekaw jestem co sądzą o tym inni. Let's open the can... :wink:

PS. Nie jestem autorem tego wątku :idea:
Wg mnie Hand mówi: "STOP takim praktykom", "Nie rób tego więcej" ... podobnie jak NAUGHTY ale z mniejszym akcentem.

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post18 cze 2011, 11:35

BraCuru pisze:PS. Nie jestem autorem tego wątku :idea:

To byłem ja- Jarząbek.

Nie wiem o co ta spina. Skoro Marka ktoś docenił za jego produkcje to tylko chwalić. Ja w swoich wypocinach też zamieszczałem loga firm na których pływamy ze znajomymi i nie widze w tym nic złego. Zresztą gdzie się nie spojrzy to reklama i reklama :D

andrek
Kontaktowanie:

Post18 cze 2011, 11:40

fakt pojawiasz się jako moderator a nie autor - mój błąd.

ja nie chciałem niczego wywoływać!! tylko "grzecznie" zapytałem jaka jest różnica między pro a nie pro i nie pytałem jakoś specjalnie Ciebie ..... nie będę złośliwie przytaczał .... ciach !

@Qba-EPP11 - zauważ że ja tylko zapytałem a niczego nie sugerowałem, Bra zapytał to odpowiedziałem

zostawmy wątek dla video!

przemass
Kontaktowanie:

Post18 cze 2011, 16:27

BraCuru pisze:Wg mnie Hand mówi: "STOP takim praktykom", "Nie rób tego więcej" ... podobnie jak NAUGHTY ale z mniejszym akcentem.

Moim zdaniem Andrek użył :hand: jak najbardziej poprawnie - nie "STOP" tylko raczej "bez urazy ale..."

hmm..

Wróć do „Forum Główne”