holandia

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
godik
Kontaktowanie:

Post14 lis 2009, 16:17

papier pisze:hehe dzis bylo ostro w ijmuidenslag ... znaczy w deszczu po zalanym spocie , i nawet gradobicie sie przytrafilo :lol: ale cos tam wialo wiec pojezdzic sie dalo :)

Papier daj jakis namiar na siebie :D Pisalem do ciebie na priv ,ale chyba nie czytales.juuuu :D

godik
Kontaktowanie:

Post24 lut 2010, 17:18

godik pisze:Siema.Mieszkam w NL juz kilka lat.Generalnie na kitea jezdze sam lub z kumplem-jak sa jacys chetni to dawac cynka to umowimy sie na jakies plywanko.Pozdrawiam godik

Cieplo sie robi powolutku :D :D

Awatar użytkownika
PanMarcepan

Post11 mar 2010, 12:13

Ano coraz cieplej, pod koniec miesiaca deseczke kupuje i nauke na wodzie rozpoczynam :)

No to teraz sie przyznac, kto ostatnio stad smigal z nami na Ijmuiden po ladzie, bo nick'ow to nie kojarze ;)

A jakby byli jacys chetni do rozpoczecia nauki to pewnie w kwietniu bede stawial pierwsze kroki na maasvlakte/oostvoornse :) A im wiecej nas tym lepiej ;)

godik
Kontaktowanie:

Post09 kwie 2010, 18:21

Halo tam halo :D
Jutro i w niedziele w Wijk aan Zee jest jedna z wiekszych imprez kitesurfingowych.bedzie mozna potestowac duzo zeczy ad latawcow przez deski :D
Pisze o tym bo generalnie wszyscy sie dowiaduja po fakcie.Pozdrawiam :D

bresiu

Post26 sie 2010, 07:43

Witam,
Koledzy gdzie najlepiej uderzyc na nauke w holandii tak aby bylo wmiare plytko, prognoza na weekend zapowiada sie solidnie, wiec trzeba zaczac sie samemu szkolic po kursie.

Pozdrawiam

godik
Kontaktowanie:

Post26 sie 2010, 12:19

Siemasz.szczeze to powiem ze sytuacjia wyglada tak.Najlepiej w oostvoorne,ale jak fajnie wieje to jest tam mnustwo szkolek.Podjedz sobie do ijmuiden tam jest duza plaza i w razie w masz ratownikow.Ostatnio jest fajna opcjia wyjazdow na wyspe Texel(plaza cala dla ciebie i plytka w miare woda od brzegu).Ja aktualnie jestem w polsce i za kilka dni udezam nad zatoke.zapraszam na ustawke ok 15 wrzesnia bi juz bede z powrotem.Najlepiej na texel na caly weekend.pozdrooo :D

Awatar użytkownika
jarul7
Deska: su2
Latawiec: torch
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post30 mar 2011, 14:46

hej zna ktos jakies fajne spoty w zeeland bo bylem tam prawie 3 lata temu i znam tylko Breezand. I chcialem sie zapytac czy da rade plywac w tym kanale na poludniu gdzies tak na wysokosci Goes czy lepiej nie ryzykowac spotkania z policaj :mrgreen:

godik
Kontaktowanie:

Post30 mar 2011, 16:42

A kiedy sie wybierasz? :D w sobote i w niedziele ma cos tluc fajnego :D
masz linka do fajnej miejscowki http://www.kitebeaches.com/kitesurf/loc ... rsdam.html

Awatar użytkownika
jarul7
Kontaktowanie:

Post30 mar 2011, 19:14

he no w niedziele wlasnie jade :( tydzien mam wolnego takze sie gdzies wybiore a ta miejscowa super. A wiesz jak z tym kanalem jest,mozna tam plywac :?: Gdzie ty najczesciej jezdzisz :?:

godik
Kontaktowanie:

Post30 mar 2011, 20:10

siema :D
wiesz ja jezdze?to zalezy od kierunku wiatru i to zkim sie akurat wybietram.W weekend mam soczyc ze znajomymi kturzy wlasnie lubia ta i dlatego ja ci poslalem.Ogolnie ona jest zajebista,sam ja lubie tylko ze do niej mam troszke daleko.Ja najczesciej jade na Oostvoorne.Bywalem w slufter i tez cala masa miejscowek nad morzem.Ijmuiden czy wijk aan zee.
Tuaj jes masa fajnych spotow ,wiec jak jest czas to warto czasami skoczyc gdzies dalej.Daj na siebie namiar to moze zrobimy kiedys jaka ustawke :D

Awatar użytkownika
jarul7
Kontaktowanie:

Post30 mar 2011, 22:48

No spoko ja codziennie na forum jestem wiec jak cos to pisz na priv bardzo chetnie sie wybiore z tambylcami na plywako po holendersku :thumb: pozdro

godik
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2011, 15:53

Sobota z nami i zajebiste dwie sesyjki zaliczone :D Do tego testowalismy nowe latwki Besta na 2011 :D
Sezon moge ocenic jako otwarty :D

Awatar użytkownika
teoysta
Deska: jest
Latawiec: też jest, +nawet bar i trapez
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post06 cze 2011, 20:39

Planujemy wybrać się ekipą na kilkudniowy wypad do Holandii zeby popływać przy silnych wiatrach. Jak sparwdzają się prognozy pogody u Was? Jaki spocik polecacie? Jaki jest najlepszy sposób przenocowania - cena/odległość od spotu/warunki? Myślimy o lipcu...

sersciuch
Deska: north freestyle fish
Latawiec: rpm
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 8 razy

Post16 cze 2011, 17:53

jeśli chcesz naprawdę silny wiatr to raczej dopiero na jesieni w lipcu też może się trafić jakiś sztorm ale pewności niema
co do prognoz raczej nie ma co wieżyc w długo terminowe 2 3 dnie naprzód tak ale nie takie 2 tygodniowe te raczej się nie sprawdzają

godik
Kontaktowanie:

Post17 cze 2011, 20:13

Siema.Najlepiej jest jechac na prognoze :D i to max 3dni przed planowac,bo tutaj moze sie wszystko zmienic.Ale napiszcie do mnie na priv to dam wam namiar na siebie to jak juz bedziecie sie wybierac to z checia pomoge,lub nawet skocze poplywac z wami;-)pozdroooo

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”