PECHOWE zakończenie zawodów Warriors Of The Wind

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post24 lip 2005, 18:51

Dzisiaj po zakończeniu zawodów ok godz. 16:30 skradziono sprzęt z dachu Busa Sprintera Janka Koryckiego.

Zestaw: latawce
NAISH Torch 8m biało-niebieski
NAISH Torch 10m czarny
NAISH RAven 16m biało-czerwony
Bary Naish x 2

Niestety latawce nie były wymalowane w Red Bulla ale gdyby ktoś z was słyszał, że ktoś gdzieś tanio kupił te latawki to dajcie prosimy znać.
Dzięki za wszleką pomoc!!!

Gdybyście mieli jakieś podejzenia, to dzwońcie do:
Beata Korycka tel:601-338-450
Łukasz Koński tel: 605-327-791

Dzięki
Janek i Łukasz

Awatar użytkownika
Jancio Wodnik
Deska: aDECHAde.com
Kontaktowanie:

Post24 lip 2005, 20:02

jak słysze o takich rzeczach to nóż w kieszeni mi się otwiera :naughty:
nic ale to nic nie tłumaczy takiego sqrwysyństwa !!

mam nadzieje że kolesie którzy to zrobili ( bo jeden łepek racezj by rady nie dał) wpadna i sprzęt sie odnajdzie.

a tak swoją drogą chciałbym kiedyś wpaść na takiego gnoja jak rysuje karoserię, wyłamuje zamek albo ściąga nie swój sprzęt i złamać raczkę w kilku miejscach - wiem że to nie humanitarne ale mam to w dupie...... :)

pzdr

JW

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post24 lip 2005, 20:43

A same zawody jak?

Awatar użytkownika
ENZO

Post24 lip 2005, 21:12

Crazy Horse pisze:Dzisiaj po zakończeniu zawodów ok godz. 16:30 skradziono sprzęt z dachu Busa Sprintera Janka Koryckiego.

Zestaw: latawce
NAISH Torch 8m biało-niebieski
NAISH Torch 10m czarny
NAISH RAven 16m biało-czerwony
Bary Naish x 2

Niestety latawce nie były wymalowane w Red Bulla ale gdyby ktoś z was słyszał, że ktoś gdzieś tanio kupił te latawki to dajcie prosimy znać.
Dzięki za wszleką pomoc!!!

Gdybyście mieli jakieś podejzenia, to dzwońcie do:
Beata Korycka tel:601-338-450
Łukasz Koński tel: 605-327-791

Dzięki
Janek i Łukasz

Jak zobacze u kogos to łamie nosek i daje znac :twisted:
nawet temu co kupil od zlodzieja !! dostanie tak sobie za PASERKE !!
a z pretensjami nie do mnie tylko do tego od kogo kupił :lol:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post24 lip 2005, 23:27

dziadostwo :roll:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post24 lip 2005, 23:34

aha, pytanie padlo:

FRISTAJL:

1. Janek K.
2. Sloik
3. Księciu
4. ..nie pamiętam :wink:

SLAJDERY:

1. Księciu
2. Janek
3 . Merfi bodajże
4. Sloik
5. Misiek
6. Świstak :shock: :shock: :D :D

LOOPY:

1. ..nie bylo.. :roll:

papa

..
Kontaktowanie:

Post25 lip 2005, 08:10

Crazy Horse pisze:Dzisiaj po zakończeniu zawodów ok godz. 16:30 skradziono sprzęt z dachu Busa Sprintera Janka Koryckiego.

Znajdą sie szybciej niz sie moze wydawac. Kitesurfer kitesurferowi by chyba nie ukradł, wiec pewnie jakas chołota, i zaraz wystawi na allegro.. Trzeba śledzić.

Awatar użytkownika
ENZO

Post25 lip 2005, 09:28

RedRocker pisze:

Znajdą sie szybciej niz sie moze wydawac. Kitesurfer kitesurferowi by chyba nie ukradł, wiec pewnie jakas chołota, i zaraz wystawi na allegro.. Trzeba śledzić.

Tak jak mowisz koleszko

Awatar użytkownika
Gierach
Kontaktowanie:

Post25 lip 2005, 10:23

niestety przypadki kradzieży w ostatnie weekendy to już reguła.
w zeszły weekend koleś zgubił deskę na wodzie tuż przy brzegu, i po 10 minutach jak uporał się z kajten juz jej nie było ani na wodzie ani na brzegu.
Podona sytuacja zdażyła sie w tę sobotę.

oba zdarzenia na plaży od strony zatoki na polarisie
w obu przypadkach poszła deska SU2.

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post25 lip 2005, 11:40

łamać rączki to za mało.. :evil: ..a sprzęt pojawi sie prędzej czy później na jakimś spocie, w sumie lepiej by było jak gdyby był opisany . Jest potem problem ze sprzedażą ( ta legalną ) bo np. nikt nie chce kupić mojego " opisanego czyt. pomazanego " trapezu ( ale za to jest bezpieczny...)
pozdr fuu1

Awatar użytkownika
apache_board
Kontaktowanie:

Post25 lip 2005, 13:44

Hey!!!

To moze i ja cos powiem.

A moze by tak zrobic jakas mala podpuszke? Jedni wystawiaja sprzet i ida sobie na piweczko jak by niby nic a inni sobie niby na plazy piweczko popijaja baczac czujnym katem oka na sprzecik ... :twisted:

Jak przyneta zadziala to sie za goscikami lub gosciem idzie lub jedzie wieksza ekipa i robi sie maly melanż na twarzy lub tez jesien sredniowiecza z dupy jego lub ich dup!!!

Moze warto to sprawdzic?

pozdrwaiam Apache

ps. sprzet warto podpisywac, znaczyc lub co kolwiek, pamietacie Northa Ziomka 18 mq, piekna srebrzanka wypisany napis "wake.pl" chyba slepy by tylko to pobral ...

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post25 lip 2005, 15:07

ja sie zapisuje ale pod jednym warunkiem. pozniej typków wsadzamy do Twojego nowego bagaznika i jedziemy sprawdzic jak daja rade na łejku za samochodem ;)

Awatar użytkownika
Prezes-MaTi
Kontaktowanie:

Post26 lip 2005, 13:05

Paranoja :!: :!: :!:
Teraz to coraz częsciej zaczynaja krasc... ale zeby tak chamsko :?: :!: :shock: :shock: :shock:

Znajdzie sie sprzecik szybko raczej...
Moze nawet sami oddadza jak sqmaja do kogo nalezal :wink: :wink:

Oczywiscie jak bedzie wiadome mi cos na ten temat dam znac 8)

PozDr rEspeCt 4 JaNek :wink:

ZaŻenowany

Post29 lip 2005, 00:12

elo, elo !
jak widac kradzieże powracają !
wg mnie predzej czy poźniej gdzies, ktos, coś !
miałem juz dwa takie przypadki:
#1 - w skrócie - trzy sezony temu okradli sklep na ChVI, rok później zajezdza gosc do nas do szkółki na CH5,5 i chce sprzedac tanio latawce, ... - tak sie zlozyło, ze odpalony latawiec (chcac go sprawdzic) przylookali chłopcy a kite.pl; wszystko ustaliliśmy; jak koles wjechal na kemping, zamknelismy brame, daliśmy cynk chlopakom z VI, oni wykonali tel. na olicje, podjechali z kite.pl, podjechała policja - wszystko zalatwione.
#2 - w zeszłym roku przez ogrodzenie (siatka, kłódki, przyczepa obok ze spiacymi instr.) wyniesli nam w nocy kilka deske winds i silnik od motorówki. cisza, cisza, wpisy na kiteforum i... po kilku dniach tel. ze sprzet mozemy WYKUPIC !! powiedzielismy nie !! potem dostalismy cynk ze częśc sprzetu "jeszcze" jest i mozemy sobie go odkopac - zakopany od strony morza na skarpie. niestety silnika juz nie było :-(
z tego co wiem to kradna od strony zatoki - z łodzi !!!
#3 - nawet nie wspomne - obrobiony pokoj w chałupach - poszedl laptop HP, aparat Toshiba, ...

jedyne wiec co trzeba zrobic to BYC CZUJNYM, a moze i zmontowac ustawke ! i wiem na bank ze to MIEJSCOWI !!!

ku przestrodze

Awatar użytkownika
DRUMMER 182
Kontaktowanie:

Post29 lip 2005, 15:38

signx pisze:elo, elo !
jak widac kradzieże powracają !
wg mnie predzej czy poźniej gdzies, ktos, coś !
miałem juz dwa takie przypadki:
#1 - w skrócie - trzy sezony temu okradli sklep na ChVI, rok później zajezdza gosc do nas do szkółki na CH5,5 i chce sprzedac tanio latawce, ... - tak sie zlozyło, ze odpalony latawiec (chcac go sprawdzic) przylookali chłopcy a kite.pl; wszystko ustaliliśmy; jak koles wjechal na kemping, zamknelismy brame, daliśmy cynk chlopakom z VI, oni wykonali tel. na olicje, podjechali z kite.pl, podjechała policja - wszystko zalatwione.
#2 - w zeszłym roku przez ogrodzenie (siatka, kłódki, przyczepa obok ze spiacymi instr.) wyniesli nam w nocy kilka deske winds i silnik od motorówki. cisza, cisza, wpisy na kiteforum i... po kilku dniach tel. ze sprzet mozemy WYKUPIC !! powiedzielismy nie !! potem dostalismy cynk ze częśc sprzetu "jeszcze" jest i mozemy sobie go odkopac - zakopany od strony morza na skarpie. niestety silnika juz nie było :-(
z tego co wiem to kradna od strony zatoki - z łodzi !!!
#3 - nawet nie wspomne - obrobiony pokoj w chałupach - poszedl laptop HP, aparat Toshiba, ...

jedyne wiec co trzeba zrobic to BYC CZUJNYM, a moze i zmontowac ustawke ! i wiem na bank ze to MIEJSCOWI !!!

ku przestrodze

SIGNX to widze ładnie sobie pograli...:/
ja rownież myśle że to muszą być miejscowi bo są strasznie pewni miejsca i znają ten teren bardzo dokładnie...
ale żeby dzwonić i mówić że moge sobie odkopać swój sprzęt albo ODKUPIĆ :!: :!: :!: TO JUŻ TOTALNA PRZEGINKA :!: :!: :!:
nie ma litości dla skur.....ów!!!!
jak cos to do łapanki sie moge przyłączyć!!!
pozdro

Wróć do „Forum Główne”