Czy są tu jakieś kitebabes?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
kitebabe?

Post12 sty 2004, 19:59

Witam Was serdecznie! To moje pierwsze słowa skierowane do Was! Mam dzisiaj jedno pytanie? :twisted: Czy taka krucha niewiasta jak ja może dać sobie radę z kitem? Czy przypadkiem nie zwieje mnie? Niech odezwą się jakieś osobniki płci pięknej! Bardzo mnie to kręci i chciałabym poczuć to, co wy czujecie! Bye!!!! :wave:

Latawica

Post12 sty 2004, 21:22

Jestesmy tu, jestesmy! Piszę w liczbie mnogiej, ale chyba wszystkie dziewczyny sie ze mna zgodzą, że kajt to super rzecz, która bardzo kręci i wciąga! Nie wahaj się więc i jak najszybciej próbuj - to naprawde nietrudny sport, szybko mozna sie go nauczyc, szybko sie robi postepy, a "kruchoscia" sie nie przejmuj, bo tak naprawde ma ona niewiele do rzeczy. Do zobaczenia na wodzie!!!! :D

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post12 sty 2004, 22:35

Już pisałem w którymś z postów dzisiaj - moja Maja ma 45 kg jak dobrzez zje i pływa i bardzo dobrze sobie radzi. Nie skacze jeszcze, ale to nie zależy od wagi - raczej od odwagi i potrzeb. Narazie ciągnie ją samo pływanie. Drobność ma tutaj zresztą dużą zaletę - nie trzeba dużo wiatru żeby szaleć.
:D

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post13 sty 2004, 00:05

cześć!

jak jesteś krucha to sie ciesz - przy "polskich" wiatrach to duża zaleta :lol:
serdecznie witamy w gronie kitefanatyków 8)

pozdrawiam

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post13 sty 2004, 19:51

Fajnie, ze coraz wiecej babek sie za to bierze. Moze pomyslimy o jakims babskim kite-spotkaniu??
Ja tez balam sie początkowo czy dam sobie rade, czy wytrzymam kondycyjnie, czy mi łapki nie spuchną... itp.Ale szybko sie przekonalam, ze to czy jestes kobietą czy facetem w tym sporcie ma male znaczenie. Jedno co sie liczy to fantazja.
Pozdro dla wszystkich fajnych babek :D

anulka

Post13 sty 2004, 21:35

jestesmy jestesmy !!!!! hej pewnie ze dasz rade!!!
no a poza tym im na (dziewczynek :lol: ) bedzie wiecej tym tym lepiej bedziemy plywac i zobaczycie chlopcy ze jeszcze bedziemy lepsze:)

zakuńcia

Post13 sty 2004, 21:56

No hej dziwczęta. Może kiedyś się spotkamy i pokażemy tym chłopcom o co w tym sporcie tak naprawdę chodzi.
FLY HIGH

morlov
Kontaktowanie:

Post13 sty 2004, 23:44

zakuńcia? albo zak sie podklada albo to jego dziewczyna 8) albo nie ;)

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post14 sty 2004, 13:15

No wiesz
To nie ja, no chybaże mam rozdwojenie jaźni 8)
Tak tak suczunie łączcie się i rośnijcie w siłę :) Suczunie w sensie jak najbardziej pozytywnym.
P.S
Oj wiele bym dał żeby moja dziewczyna chociaż chciała tego sportu spróbować. " Daj spokuj, gdzie ty idziesz na plaży taki wiatr!!! a ty byłeś w szpitalu na zapalenie opno głupku", "Siedź w domu!!!", "Chcesz sie utopić!!!" itd,itd. :cry: A byłoby super kiedys tak razem popływać.

kitebabe?

Post14 sty 2004, 13:54

No tak to jest! Ty chciałbyś, żeby twoja "pozytywnie mówiąc suczunia" podzielała twoją pasję, albo żeby chociaż udawała lub ci w tym nie przeszkadzała. No a są też takie girls, które chętnie by znalazły faceta, który to samo tzn. podzielałby chodź w pewnym stopniu naszą manię. Tak to już jest, że jak jedno chce, to drugie nie. :( Ale smuty ja tu wypisuję! :D Tak lepiej! Pozdrowienia!

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post14 sty 2004, 14:35

:D

Awatar użytkownika
Naz-T
Kontaktowanie:

Post17 sty 2004, 12:12

Hollllllaaa all YOU kite bebe's 8) :wink:

A jak widać toszke nizej.... Potrzebne bedą Wam jaja lejdiz także nie wiem jak chcecie sobie takie sprawić.... Może to być kosztowne :D

Pozdro

Wróć do „Forum Główne”