kfiecien pisze:Dziś próbowałem przetestować 7m obsession '11, jednakże zostałem niemile zaskoczony, wiatr dużo za mocny na ten super sprzęt, latawiec skakał prychał, szarpał niemiłosiernie itd normalnie przypomniały mi się czasy waroo '06 w tym rozmiarze aczkolwiek obsesja się nie przewinęłachociaż jakbym całkiem depower zaciągnął to pewnie by to zrobiła ...
Pinio pisze:Na 7 nie pływam bo tak mocno dla mnie nie wieje
coś jest źle stymowane tak się mnie wydaje
sztuczka linki środkowe +10cm i bedzie ok
kfiecien pisze:Dziś próbowałem przetestować 7m obsession '11, jednakże zostałem niemile zaskoczony, wiatr dużo za mocny na ten super sprzęt, latawiec skakał prychał, szarpał niemiłosiernie itd ........
mazar pisze:e tam, czepiasz się - taka sama subiektywna opinia jak inne twoje![]()
onzo pisze:... że opinia osoby, która latała dłużej niż 5 minut na przynajmniej kilkudziesięciu latawcach i nie jest związana z żadną marką jest więcej warta niż kogoś kto trzyma swojego pierwszego latawca w rękach.
Skoda Fabia po kursie jazdy dla wielu też się wydaje świetnym samochodem.
onzo pisze:mazar pisze:e tam, czepiasz się - taka sama subiektywna opinia jak inne twoje![]()
Oczywiście, że subiektywna, ale przyznasz, że opinia osoby, która latała dłużej niż 5 minut na przynajmniej kilkudziesięciu latawcach i nie jest związana z żadną marką jest więcej warta niż kogoś kto trzyma swojego pierwszego latawca w rękach.
mazar pisze:onzo pisze:mazar pisze:e tam, czepiasz się - taka sama subiektywna opinia jak inne twoje![]()
Oczywiście, że subiektywna, ale przyznasz, że opinia osoby, która latała dłużej niż 5 minut na przynajmniej kilkudziesięciu latawcach i nie jest związana z żadną marką jest więcej warta niż kogoś kto trzyma swojego pierwszego latawca w rękach.
Pewnie, że opinia profesorów lepsza od opinii studenta. Jednak takich jest tu mało, w ogóle solidnych opinii w relacji do ilości sprzętu, niby zmieniającego się co rok jest bardzo mało, więc nie widzę sensu by wymagać od każdego chcącego dodać swoje 5 groszy o swojej ukochanej latawce wcześniejszych testów kilkudziesięciu innych latawek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości