na maszo po 14tej jeszcze dało radę, choć w górnej granicy możliwości mojej 7mki JN Prima Donna (mała reklama), wiatr chyba ze 35-45w, a ja tylko 72kg, wiec niemało było i tylko na pussy jumps się odważyłem bo trochę szarpało
A miałem plan podjechać do Sobieszewa z puszką i szkłem jakieś foty czasnąć, bo o pływaniu nie myślałem, ale nikt się nie ustawiał na to miejsce więc sobie odpuściłem. No żesz.
Dzisiaj mojemu znajomemu uciekła deska do windsurfingu F2 stoke 116l płyneła z Rewy w kierunku Jastarni. Jeżeli ktoś by cos wiedział na temat deski prosze o kontakt na priv.
maciekciula pisze:Ktoś leci do Rewy, albo na Małe Morze dzisiaj???
Będę dziś w Rewce na wiosce na 100% od 15:00 im póżniej tym grubiej Będę w tym wietrze katował WS ale jak zobaczę, że kogoś na kosie trzeba wystartować or wylądowć pomogę Jutro ma zaczać siadać więc planuję popołudniowy wypad na KS, ktos się pisze na Rewkę jutro ok 15
Ja chciałem na Rewke dziś tak 12.30-13.00 na miejscu, ale już sam nie wiem ,od 13 jakieś opady mogą być , jak nie urok to sraczka Ktoś sie wybiera o tej porze? bo ciśnienie jest