JaxoN pisze:Ja od siebie mogę powiedzieć że zawiodłem się na SU-2. Przed wakacjami 2010 kupiłem Bambusa 135 który po 2 miesiącach rozwarstwił się. To samo było z klapkami roskleiły się przy krawędzi na place do tego podczas jednej sesji starciłem śrubkę mocującą pady (całe szczęscie że były jeszcze dwie przy rączce). Deseczke wysłałem do producenta. I fakt dostałem drugą nową ale rozklejone klapki nie zostały wymienione na nowe.
Dlatego ja raczej już podziękuje w/w firmie.
PS Wcześniej katałem Northa Dragona którego przeklinałem po stokroć a nie zawiódł mnie nigdy na przestrzeni 3 lat
Zawsze sie trafi jakiś babol i to nie tylko w deskach, ale i we wszystkich produktach robionych na dużą skale.
zwlaszcza jak sie kupuje z niewiadomych zrodelZawsze sie trafi jakiś babol
JaxoN pisze:Ja od siebie mogę powiedzieć że zawiodłem się na SU-2. Przed wakacjami 2010 kupiłem Bambusa 135 który po 2 miesiącach rozwarstwił się. To samo było z klapkami roskleiły się przy krawędzi na place do tego podczas jednej sesji starciłem śrubkę mocującą pady (całe szczęscie że były jeszcze dwie przy rączce). Deseczke wysłałem do producenta. I fakt dostałem drugą nową ale rozklejone klapki nie zostały wymienione na nowe.
Dlatego ja raczej już podziękuje w/w firmie. ..
dobry pisze:Szybko przesiadłem się na NHP i wiem że ta deska starczy mi na parę sezonów
dun pisze:dobry pisze:Szybko przesiadłem się na NHP i wiem że ta deska starczy mi na parę sezonów
Obyś się nie zdziwił jak ja dzisiaj, po wczoraj pływaniu
no nicznowu czeka mnie kolejny nerwowy proces reklamacji
k****czy można w tym kraju kupić coś czego nie trzeba będzie reklamować
maski pisze:po pierwsze primo w 2010 nie bylo bambusa w rozm 132/41 cm ,
jeżeli chodzi o proridera 2011 to zdecydowanie ma ponad przeciętne możliwości "chodzenia" na wiatr
jedna z testujący osób ładnie to określiła " deska ma autokrawedz, sama się pilnuje na kursie"
przemass pisze:Pamiętasz może ( mniej więcej ) jaki rocker i grubość krawędzi miała ta SU2?
jeśli obejrzał sobie pokład i krawędź SU2...To że da się na nich pływać i wiele osób jest zadowolonych wiadomo
- nie mow ze studiowales fizykepod wiatr - fizyka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości