trzeba by cos pomyśleć o cieplejszych klimatach ... tak patrze, ze na fuerte z frankfurtu bilety po 100e, pozostałe kierunki min 200e(np. maroko)..może byśmy powtórzyli zeszłoroczny wyjazd...chyba że czekamy aż egipt spadnie na łeb
Jestem za! A na Egipt to nie ma co czekac bo tam raczej lepiej nie bedzie tylko gorzej.. Oby tez nie przeszlo na Maroko. Tak czy siak trza by cos w marcu wykombinowac. A jesli nie to ja powtarzam zeszloroczne Praso w okolicach maja. Klaruje sie juz fajna ekipka i napewno bedzie zacnie (jak zawsze tam).
ee.. chyba nie ma co szukać ofert...zrobmy jak rok temu, czyli załatwy wszystko sami tak chyba bedzie najlepiej...a tylko nie wchodzcie na strone ryanair ogladac ceny biletów bo im czesciej sie wchodzi tym te dziady bardziej podnosza cene...
No u mnie ekipa też szykuje się na wyjazd do Egiptu, więc jak będziecie mieli jakieś noclegi to dajcie znać A no jak byście mieli jakiegoś większego busa do tego Frankfurtu to my się piszemy :D
Chociaż tego roczna sesja mega mnie zastanawia czy se w jedną stronę nie pojechać do Egiptu....;/ Tanio wyjdzie i dużo zobaczę, może na muzlam przejdę i obudzę się z 72 dziewicami w raju