przemass pisze:Kolego, ale czemu zniszczyłeś, zdemolowałeś, rozbiłeś, zrujnowałeś wręcz tak piękny wątek? Przynajmniej - SZCZERY...była to najlepsza ankieta ( ta pierwsza

) o sprzęcie jaką TU widziałem
Zgadzam się z przemassem
Za drugim razem zagłosowałem w sumie to sam nie wiem czemu mimo tego że byłem zniesmaczony taką praktyką.
3-cią ankietę osobiście odebrałem już jako brak szacunku dla wszystkich, którzy oddali swój głos.
Oczywiście nie głosowałem i już nie interesują mnie te wyniki oraz nieprzekonowujące wyjaśnienia autora - jeśli to był żart to wyjątkowo się nie udał - tak to odbieram.
Czy myślicie, aby może uniemożliwić poprawiania zapytań ankiety w momencie oddania pierwszego głosu na daną opcję
PS.Rolnik - oczywiście każdy może edytowac swój post ile razy mu sie będzie podobać. Jednakże publiczna ankieta nie jest własnością autora lecz wszystkich którzy oddali swój głos. Autor może korzystać z jej wyników, analizowac je wzdłuzi wszerz, komentować ale nie usuwać niewygodnych dla niego punktów
Zauważ jeszcze jedną rzecz dotyczącą edycji własnych postów. Zdarzało mi się brać udział w ciekawych dyskusjach, gdzie ktoś usuwał lub edytował własne złe argumenty lub zwykłe pomówienia, na które padały riposty innych użytkowników. Usunięcie tych bzdurek zmieniało zupełnie sens całej płomiennej dyskusji oraz wybielało "winnych". Dlatego warto stosować w takich sytuacjach trik polegający na cytowaniu całej wypowiedzi "podejrzanego" w celu dowodowym. "Podejrzany" nie ma możliowści edycji własnych zacytowanych wypowiedzi - zgadza się? Podobnie powinno byc z ankietami