darkowic pisze:to sobie muzykę wyłącz to może będzie Ci się lepiej oglądało - sorry ale nie mogę z taki ludźmi - Tomek, Marek
Krzysztof-L pisze:przepraszam Tomku i Marku jeśli uraziłem...
Kaituna pisze:A mi się podoba charakter Tomka .Lubię takich mężczyzn. Właśnie tych walecznych. Pozdrawiam facetów podobnych. Bużka dla Was.
Kaituna pisze:Bardzo rzadko goszczę na forach (i przez to mam braki w komunikacji, np. nie umiem wklejać cytatów), ale jeśli "Niebrzydki mężczyzna" to ten, który jest waleczny, pracowity i co ważne: skuteczny, to tak. Jak najbardziej lubię tych "Niebrzydkich"
Co do samego Tomka, to uważam, że niczego mu nie brakuje. Jest super męski.
Pozdrawiam wszystkich
mary.dk pisze:Nie wiem jak to u nas, ale jak tomek jest rownie popularny w PL
jak kolega na pudle obok (bjoern) w danii to serdecznie pozdrawiam
Kaituna pisze:Odniosłam się jedynie do poprzednich wypowiedzi. Tyle.
BraCuru pisze:No to Tomku zbierasz najszczersze hjertelige hilsener.
mary.dk pisze:BraCuru pisze:No to Tomku zbierasz najszczersze hjertelige hilsener.
Oj chyba sie nie zrozumielismy
A nawet jak to i tak jestem przekonany ze nie do konca
Pozdro...
Kaituna pisze:Oj, chyba mnie ktoś tu mobilizuje
Trzeba naprawdę użyć Twojego umysłu aby to rozwikłać. Ja też nie rozumiem tego zdania. Raczej pomyślałam tak, jak BraCuru...
P. S. Ale, jako estetka, jedno jeszcze muszę dodać: ani w j. polskim, ani w j. germańskim (a duński należy do starogermańskich) nie używamy małych liter, kiedy piszemy nazwiska i imiona
Pozdrawiam serdecznie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości