dzony pisze:windguru cos innego icm cos innego![]()
gdzie jutro przy S będzie najlepiej??
wieloryb pisze:Poniszowice nie zawiodły
duło konkret , w obrocie małe i ultra małe latawce
śniegu wystarczająco ,chociaż jest zmrożony ,ale w słoneczku było bardzo przyjemnie
robinm pisze:Prawdziwy spocik jest za liną wysokiego napięcia. Przeloty pod linia dostarczały niektórymniezłej adrenalinki.
Przy samej A4 mega górka do zacinania na prawym halsie.
los bizonos pisze:taka rada dla wszystkich, żeby nie przelawyać pod liniami wysokiego napięcia aniw Poniszowicach ani nigdzie, ja wczoraj jakoś uniknąłem tragedii ale postarzałem sie o 10 lat w 20 min....
dzony pisze:wieloryb pisze:Poniszowice nie zawiodły
duło konkret , w obrocie małe i ultra małe latawce
śniegu wystarczająco ,chociaż jest zmrożony ,ale w słoneczku było bardzo przyjemnie
mozesz na jakies mapce zaznaczyc dokładnie gdzie śmigacie na tych Poniszowicach?
los bizonos pisze:robinm pisze:Prawdziwy spocik jest za liną wysokiego napięcia. Przeloty pod linia dostarczały niektórymniezłej adrenalinki.
Przy samej A4 mega górka do zacinania na prawym halsie.
taka rada dla wszystkich, żeby nie przelawyać pod liniami wysokiego napięcia aniw Poniszowicach ani nigdzie, ja wczoraj jakoś uniknąłem tragedii ale postarzałem sie o 10 lat w 20 min....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości