spróbuję poważnie na dosć niepowazny post..
singx: zabronić?
pies ogrodnika??
sluchaj: tak sie sklada ze czterdziesto milionowa Polska ma taką ot "nieduzą" Zatokę, plytką dosć, z dośc częstym wiatrem i dlugim (okolo 5-6 miesięcy) sezonem [chopaki caloroczniaki - darujcie mi

]
i.. nie dziwota że większość z surf-rodaków (i nie tylko) TU ciągnie w każdej wolnej chwili
Ty z tego co wiem też nie jezdzisz na snowboard do Olsztyna..
i wiesz co: ja się zaj...scie ciesze z tego spotu, gadalem z Czechami
funkcjonowanie? :sugerujesz że lepiej by szkól w ogole nie bylo?
Co do zageszczenia: faktycznie jak jest szkola na szkole, jak u ciebie na spocie, moze to utraudniac organizację szkoleń, ale wierz mi ze dla chcącego..
a jeśli uważasz ze Egipt jest boski - pojedz tam kiedyć nie przed czy po ale W sezonie..
poza tym nie dziwię się że narzekasz na brak miejsca na linki itd, z "TAAKĄA" plażą..
też kiedyś narzekalem
poki nie przyjechalo.. "zlodowacenie"
ktore kosztowalo niemalo..
nie sadze by TERAZ stanowilo to problem, ja nie odczuwam tego co ci ze stron nie-kiteowych
a jak poplywac na zatloczonym kempingu?
dalej od brzegu
Baltyk??
..wiem, wiem: trza umiec
ok, ale znów mozesz charytatywnie wspomóc rozwój zwiekszając miejsce na Zatoce i ..przestać plywać
zastanów się nad tym co piszesz
mnie trochę przeszkadza tlok na polskkich drogach (w tym na Pówyspie w weekend) więc ...zabrońmy uczyć i wydawać prawa jazdy i sprzedawać samochody
nowych na księżyc, i kierowców i kiterów
snowboardzistów zreszta tez, nie do zniesienia te kolejki w weekendy i tkok na stokach (w tym lodowcach)
dżizas..
w plackach robie nieco dluzej niz ty, ale konflikty i skargi mnie ominęly
btw: pozdrów kręgi nie-kiteowe
Bad-Max: JAK chcesz "utrudniac" życie nowych szkól??
luudzie co wy piszecie..
szit..