Polski Dystrybutor - F-One

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
seba76
Deska: Nobile NHP/50Fifthy
Latawiec: Cabrinha/North/Wainman
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post24 lis 2010, 12:50

Dear Marcin Popow

Mam nadzieje ze odpiszesz na mojego e-maila sprzed paru miesięcy i wczorajszego - dzwonienie do Ciebie to jak zawsze - echo w słuchawce
pozdr - dzis wykonalem juz dwa telefony

cyt.M.P - Zapewniam was, że mamy na magazynie sporą ilość części zamiennych i w przypadku modeli 2010 nie ma z nimi problemu.
cyt.z strony kiteshop - wiemy że jest jeszcze sporo do zrobienia dlatego szczególnie interesuje nas Wasza krytyka. Chcemy wiedzieć, co Wam się nie podoba, czego brakuje i co możemy zrobić lepiej

Tutaj nie ma problemu z częścmi - podstawowy problem to brak kontaktu z Toba jakakolwiek drogą - e-mail ,telefon

Awatar użytkownika
TomekG
Kontaktowanie:

Post25 lis 2010, 13:06

www.kiteshop.pl pisze:Witam
Na samym początku przepraszam użytkowników „NOMERCY” i „TOMEKG” za długi czas oczekiwania.
Zapewniam was, że mamy na magazynie sporą ilość części zamiennych i w przypadku modeli 2010 nie ma z nimi problemu. Jednak w przypadku modeli starszych są pozycje których u nas nie ma. Przy tak dużej liście drobnych elementów i linek które składają się na całość i jednocześnie małą awaryjnością jest możliwe, że rzeczy bardzo mało popularnych nie mamy na stoku.
Postaramy się to jednak zmienić i właśnie dzisiaj zamówiliśmy z Francji dużą listę części zapasowych na magazyn, więc jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś zapotrzebowanie proszę pisać na info@kiteshop.pl
Marcin Popów

Super info, zatem czekam przesyłkę, adres masz na mailu
pozdrawiam
Tomek

seba76
Kontaktowanie:

Post25 lis 2010, 13:51

info :clap: super ja do dziś nie mam odzewu - dodzwonić się tez nie dodzwoniłem

BoardSport.pl
Deska: Cabrinha
Latawiec: Cabrinha
Kontaktowanie:

Post25 lis 2010, 16:08

Może źle dzwonisz z tej Irlandii :idea: :wink:

Na jakis sezonowy numer, czy jak.

Potwierdzam, że Marcin wrócił z wyjazdu, jakieś 3 dni temu rozmawiałem z nim tel i na maila tez odpisał w ciągu 1 dnia :thumb:

Bo kajty kajtami ale najlepsze pianki to wszsycy wiedzą gdzie znaleźć :wink:

seba76
Kontaktowanie:

Post25 lis 2010, 19:29

Dzwonie na numer ktory jest podany na stronie www - oraz oczekuje na e-maila zaleglego sprzed paru miesiecy (jak rozwniez 2dniowego). Jakos do Ciebie (BoardSport)dodzwonilem sie bez problemow juz pare razy i na e-maila tez dostalem odpowiedz.Co do pianek posiadam 7mm (-:

Wróć do „Forum Główne”