Kasiunia pisze:jeśli do żony też się tak zabiera to....![]()
POZDRAWIAM
Haha - mi bardziej żal latawca niż jego żony

Kuba KiteSurf pisze:Niestety czasami dalej się zdarza, że takie typy próbują pływać na spotach i zatruwają niektórym życie.
Smokie pisze:Na Prassonisi przyjechał kiedyś Włoch...
szed pisze:Smokie pisze:Na Prassonisi przyjechał kiedyś Włoch...
Tam juz pare razy widzialem kolesi co orali plaze zaczynajac na wave, a konczas na plaskim![]()
ps. nawet nie wiem czy czasem pewien jegomosc z kf nie ma nik'a, ktorego geneza z takiej wlasnie akcji sie wywodzi.. hehe.. cos z rolnictwem..czy jakos tak.. ale moge sie myslic
Kuba KiteSurf pisze:Ja za to słyszałem opowiastke, która krąży na Chałupach III, że przyjechał jakiś totalnie zieolny niemiec i przy 35 węzłach zaczął rozkładać 15m2 podpierajac się instrukcją. Nie wiedział nic, chłopaki mu odradzali, ale ten w zaparte. Wystartował latawiec z power zone' y i wylądował na przyczepach podobno. Gość miał mega szczęście , że to przeżył
Smokie pisze: No i ten 3 po minutach 10 wyladowal centralnie na mojej głowie i desce wiec biedaczki zakończyli swoje kitesurfowe wakacje po godzinie z małą górką
Ziomek. pisze:Kuba KiteSurf pisze:Ja za to słyszałem opowiastke, która krąży na Chałupach III, że przyjechał jakiś totalnie zieolny niemiec i przy 35 węzłach zaczął rozkładać 15m2 podpierajac się instrukcją. Nie wiedział nic, chłopaki mu odradzali, ale ten w zaparte. Wystartował latawiec z power zone' y i wylądował na przyczepach podobno. Gość miał mega szczęście , że to przeżył
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:to było w 2004 camp Solar,było pływanie na 7-9m , koleś rozwijał 15 ...Skasował kilka przyczep i wleciał przez przednią szybe do jakiejś fury ( szkoda że nie swojej ) . Złamał obojczyk , nogę i nieźle sie poobijał . Total pojeb .... mówili mu żeby z TYM rozmiarem dał sobie spokój ale nie posłuchał....
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 21 gości