Zlukajcie TO!!!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post11 maja 2005, 20:49

Rolnik bo jesteś - jak pamiętam lekarzem 8)
Ale zamieńmy lekarza na pierwszą rozbieraną wizytę u dziewczyny a tu taka chańba w majtasach :oops:
Wstyd to zamienić kajta na parasol i drinia jak dobrze wieje :shock:
Oczywiście po całym dniu na wodzie sytuacja ulega zmianie :wink:

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post11 maja 2005, 21:16

poddaje sie :(

powaznie podtrzymuje moja opinie ze najlepsze sa te kity ktore mamy niezaleznie od marki - ja bardzo cenie fona , rrd i northa :D

jesli chodzi o tegoroczny i zeszloroczny bar fona - pasuja napewno do wiekszosci latawcow (do northa nie bo tu jest jeden punkt podczepienia 5 el)

Besty jak sama nazwa mowi sa the best nic na ich temat nie wiem tylko podslyszane opinie .

Lepiej :lol: :?:

Wstyd to zamienić kajta na parasol i drinia jak dobrze wieje
Zakladajac ze kuje caly dzien to nie wstyd - chyba ze schodzisz jako pierwszy :wink:

Dr Eutanator

Post11 maja 2005, 21:57

hahahahaha

no w niezłym kierunku ten temat powędrował!!!
też już sie nie odzywam :)

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post12 maja 2005, 01:11

a bo to taka skaza tego forum już, że tematu zawędrowywowewuwowują gdzieś.. :wink:

onzo pisze:Bardzo ładny profil i piękne szycie :shock: - chyba, że to tylko od dołu tak wygląda. W każdym bądź razie jestem pod wrażeniem. Fotki wcześniejzsych konstrukcji ukazywały niedociągnięcia w szyciu - tutaj wszystko wygląda idealnie. :thumbsup:

:idea:

nnoo, się chinczyki postarali
:wink: ale co jak nie komorówka :roll:
:wink: Onzo :wink:

elo

Awatar użytkownika
best
Kontaktowanie:

Post17 maja 2005, 10:14

Cześć

Piekielna ryba będzie do oblatania w Polsce nie wcześniej niż za 6 tygodni, prawdopodobnie w rozmiarze 17 i 13 a może coś więcej. Póki co pozostaje nam wszystkim czytać. Za parę dni na naszej stronie www.bestkites.pl damy tłumaczenie bogatego opisu ze strony amerykańskiej.
Rozmawialismy z chłopakami z centrali parokrotnie. Niech połowa z tego co usłyszelismy się sprawdzi a będzie dobrze.

Apropos, kto się wstydzi latać na bestach niech najpierw spróbuje polatać w test center w Rewie, w Aloha u Pauliny i potestować konstrukcje 2005.

Co do ceny - ten latawiec atakuje górny segment rynku i nie chodzi tu tylko o zasobność kieszeni ale o rewolucyjne zmiany i materiał. W 2005 żadna inna firma nie uszyje latawców z tego materiału. Tuba i komory boczne odchudzone prawie o połowę. Waga duuuużo mniejsza. Chyba wiecie co to znaczy dla sprawności, prędkości, itp.

Do zobaczenia na wodzie

Marcin
z NewWave - partner Bestkiteboarding w Polsce

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post17 maja 2005, 10:25

best pisze:Cześć

...Apropos, kto się wstydzi latać na bestach niech najpierw spróbuje polatać w test center w Rewie, w Aloha u Pauliny...
...

czy to prawda, za dla wstydliwych sa przygotowane kominiarki :?: :D

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post17 maja 2005, 10:45

best pisze:Niech połowa z tego co usłyszelismy się sprawdzi a będzie dobrze.

A druga połowa niech się nie sprawdza, bo narzekań jest sporo ;) Poza jelly fishowaniem, również na standardowe "metody" reklamy prowadzone przez besta... :think:

No offence...

Awatar użytkownika
best
Kontaktowanie:

Post17 maja 2005, 10:57

onzo, rozwiń temat "metod", pls.

jelly fishowanie - nie sądzę aby ten problem miał miejsce w latawcach 2005, czy był w 2004 - nie wiem, nie latałem.
polataj w test center na 2005 i powiedz co myślisz, chętnie wysłuchamy

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post17 maja 2005, 11:19

Pisałem odnośnie filmiku BESTa, reklamującego opisywanego kite'a, który nie wiedzieć czemu ma zmienną prędkość w celu ukazania prędkości latawki i hangtime'u. Nie wiem - może to popularny manewr, ale ja sie z tym nie spotkałem w innych firmach. Obfita dyskusja rozwinęła się na kiteforum.com do tego stopnia, żę powstało odrębne forum an ten temat. Mam nadzieję, że będziecie działać na nieco odmiennych zasadach, bo nie widzę potrzeby prowadzenia takiej taktyki...

Co do jelly fishowania - nie wiem - pisałem, że tylko takie słuchy "chodziły"...

Chętnie potestuję tylko napisz jeszcze raz gdzie to jest bo nie chce mi się grzebać... I kiedy będzie można :)

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post17 maja 2005, 11:20

best pisze:onzo, rozwiń temat "metod", pls.

Typowy "rozdmuchany marteking" w którym gubią się już sami ludzie z Besta ;).

Awatar użytkownika
best
Kontaktowanie:

Post17 maja 2005, 11:53

onzo - w Rewie w szkole Aloha u Pauliny, obecnie w weekendy, od czerwca non stop

maslov- piszesz że rozdmuchany. byc może ale zapewniam za jak dotąd bardzo skuteczny. Shannon Best zapytany przez nas w wywiadzie (za moment damy to w jakimś pisemku) jak by okreslił polityke firmy odpowiedział - "agressive". nie będę cię mamił cyframi ale ta agresja przekłada się na wyniki.
... a że czasem lecą wióry

marcin

Dr Eutanator

Post17 maja 2005, 12:18

Wydaje mi sie, ze dyskusja zmierza w jakims zgubnym kierunku
Nie wiem czemu piszecie na temat sytuacji, ktore nie dotycza naszego rynku.

Z tego co widze, to NewWave nie atakuje tutaj nikogo ani nachalna reklama ani agresywnymi postami. Identycznie jest z ekipa SS za co chwala teamowi SS.

A to ze gdzies za wielka woda, dzieciaki nie daja rade z cisnieniem, to chyba nie powinna byc nasza sprawa. Identycznie jest tam wlasnie ze Slingiem, o ktorym mozna wyczytac wierutne bzdury - ale czy nas powinno to obchodzic?

Sytuacja jest prosto - masz watpliwosci - mozesz sam sprawdzic przekonac sie - ja z wielka ochota to zrobie, bo temat wyglada bardzo interesujaco (hellrybka)

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post17 maja 2005, 12:18

best pisze:maslov- piszesz że rozdmuchany. byc może ale zapewniam za jak dotąd bardzo skuteczny.

"zła, dobra reklama ale zawsze reklama" ;]

Tego nie neguję ale Bestowi nie pierwszy raz zdażyło manipulować "materiałami multimedialnymi" ;]

Wróć do „Forum Główne”