Planuje zakup suchego kombinezonu, im szybciej tym lepiej.
Widzialem kilku surferow uzywajacych Mystica i z tego co mowia to sprawdza sie. Wolalbym jednak cos z zapieciem z przodu.
Co polecacie ?
I skad kupic w dobrej cenie i z gwarancja ?
Jurgen pisze:Wrogu pisze:...Do jego najwiekszych zalet zdecydowanie nalezy rozporek![]()
, ale niestety ta cena
Ciekawe czy tak samo myślą osoby które zapominają go zapinać
jachu pisze:Najlepszy suchy bolek z zapieciem z przodu to raczej tylko Ocean Rodeo PYRO PRO,
jarul7 pisze:Nie wiem o co hałas z tym zapinaniem z tyłu mi to wogóle nie przeszkadza a jak ktos nie może się sam zapiac to może czas na jakies ćwiczenia na zwiększenie ruchomosci w stawach albo zmniejszenia mięśnia piwnego
jarul7 pisze:Nie wiem o co hałas z tym zapinaniem z tyłu
christo pisze:Witam,
Mam zamiar wkrótce kupić suchego i mój wybór oscyluje między MYSTICiem i LUCIFEREM. Oglądałem już oba i teoretycznie lepiej wygląda LUCIFER ale... nie przekonuje mnie system wkładania trapezu pod kurtkę tzn. konkretnie co sie dzieje przy jeździe na switchu??? Czy jak trapez sie przekręci na biodrach, to czy ta scalona kurtka się nie porwie? Proszę o komentarz Luciferowca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości