Ziomek. pisze:moja opinia: nie pisalem na poczatku, bo myslalem kwestia przyzwyczajenia do nowego wyglądu
jednak do dziś dla mnie zmiana wyglądu forum jest na gorsze
dokładnie...
march_in pisze:ja bym jeszcze w wersji 2.0 wylaczyl konto goscia w gieldzie i podawal ip zeby nie bylo glupich i chamskich komentarzy, niezgodnych z regulaminem.
taki gosc powinien dostawac okresowego bana i powinno byc upubliczniane ktory to gosc zaklada se lewe konta.
Pablo pisze:proponuję inaczej, banowanie zarejestrowanego użytkownika, który z lewych kont atakuje innych użytkowników w celu ich zdyskredytowania nie mając żadnych podstaw.
march_in pisze:Pablo pisze:proponuję inaczej, banowanie zarejestrowanego użytkownika, który z lewych kont atakuje innych użytkowników w celu ich zdyskredytowania nie mając żadnych podstaw.
ja jestem za takim czasowym banem i upublicznieniem ktory to jest lepszym cfaniakiem. mniej wiecej o to mi chodzilo, moze sie niejasno wyrazilem, ale podszywanie sie za goscia uzytkownika ktory ma konto zaliczylbym do tych przypadkow.
Pinio pisze:Pablo a co z linkami![]()
Przydało by się kilka: pogoda, kamerki, linki producentów, szkółek, sklepów itd.
Strona główna forum ‹ Kitesurfing ‹ Forum Główne
ted pisze:Ale korzystając z okazji, postulowałbym obowiązek podawania ceny przy ogłoszeniach sprzedaży.
Co Wy na to?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości