prodegior pisze:jadac od Warszawy na Pieczarki przejedziesz kolo Strzelc wiec zobaczysz gdzie bedziemy
chyba nie bardzo a) jak pojedzie przez Łomżę to musi przejechać przez Giżycko i dalej na Mikołajki b) jak pojedzie przez Mrągowo to w Wilkasach musi jechać na Mikołajki (chyba że w Mrągowie wbije się na trasę na Mikołajki i dalej na Giżycko) ani jedna ani druga droga nie biegnie przez Strzelce przy Niegocinie ... a pieczarki przecież na Darginie R
Dobra, wbijam na Strzelce na początek, mam nadzieję, że ktoś będzie z nr tel do Was to się jakoś zdzwonimy. Wolałbym skorzystać z Waszego doświadczenia co do wiatrów na Mazurach.
Taki wiaterek i pełna lampa to się zdarza może ze 3 razy w roku - wypas. Podobno wieczorem na Pieczarkach wiało tęgo ale sił to już nie było żeby biegi w samochodzie zmieniać a co dopiero pływać
wieczorem strzelce kozak były pływane od 17 do około 21, w niektórych miejscach nawet falka się pojawiała;) ogółem super warunki na 9m i do tego przypomniałem sobie jak się raily robiło