Jednak na zdjęciach satelitarnych wygląda to znacznie lepiej niż u kolegów ze wschodu

http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/subsets/?subset=AERONET_Belsk.2010149.aqua.250m
Ma ktoś jakieś info na temat skażenia wód, linka, etc?
fun taki sam jak inni na 7-kach?![]()
wtedy wole 9 albo 7![]()
nie mialem w rekach 12 ale patrzac na Macka to jednak sporaCzy jest duża przepaść pomiędzy 12m ,a 14m
kaczor pisze:Jak lata 7 notus nie wiem bo nie mialem jej w reku, moge sie domyslac.
Ps; 10 to dla mnie bezsensowny rozmiar latawca i nie mam takiego w zestawie
andrek pisze:kaczor pisze:Jak lata 7 notus nie wiem bo nie mialem jej w reku, moge sie domyslac.
no to przy najbliższej prognozie kontakt (tel:508306069) i musowo potestować![]()
zapraszam też wszystkie "rozumki"Ps; 10 to dla mnie bezsensowny rozmiar latawca i nie mam takiego w zestawie
a ja mam właśnie set 10 i 7 i uważam że bardzo dobry 2 kite'owy zestaw na nasze ale i nie tylko warunkiale gdybym miał mieć docelowo jescze 14m LW toprzyznaje ze 9m lepiej pasuje niż 10.
dla mnie
nie mialem w rekach 12 ale patrzac na Macka to jednak sporaCzy jest duża przepaść pomiędzy 12m ,a 14m
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości