tarifa4you pisze:Jak zaczynałem przygodę z wodą ..
tarifa4you pisze:.. mi nawet do pięt nie dorastasz
tarifa4you pisze:Pyknij się w czoło ...ze swoimi kretyńskimi uwagami???
jak dla mnie W ZUPEŁNOŚCI wystarczy

"wygrałeś" - przekonałeś mnie

tarifa4you pisze:Jak zaczynałem przygodę z wodą ..
tarifa4you pisze:.. mi nawet do pięt nie dorastasz
tarifa4you pisze:Pyknij się w czoło ...ze swoimi kretyńskimi uwagami???
tarifa4you pisze:Jak ja po raz pierwszy na deskę właziłem to tobie jeszcze zarost koło ptaka się nie pojawiał, jak tobie pierwszy raz brykną to ja już na koncie kilka skoków na spadochronie miałem a jak kończyłeś podstawówkę to ja już rafy w Egipcie na pamięć znałem. To że notorycznie docinasz wszystkim na KF.pl świadczy tylko że jesteś na max-a zakompleksionym karakanem. Postaraj się znaleźć coś czego nie doświadczyłem w życiu a ty masz to za sobą – to cię przeproszę, nie znajdziesz – znaczy że mi do pięt nie dorastasz!
Dla mnie w sportach extremalnych nie ten jest wielki co więcej kręciołków zrobi ale ten co stawi czoła warunkom które przewyższają jego umiejętności.
Pozdrawiam.
Karol.
Kod: Zaznacz cały
Ja się właśnie przesiadam na Kite tak jak z nart zwiałem na snowboard, dla mnie to sporty bardziej wyluzowane, z mniejszą presją na styl za do większy fun - decyzja twoja, baw się dobrze.
MArcinBe pisze:Kod: Zaznacz cały
Ja się właśnie przesiadam na Kite tak jak z nart zwiałem na snowboard, dla mnie to sporty bardziej wyluzowane, z mniejszą presją na styl za do większy fun - decyzja twoja, baw się dobrze.
to jest akurat najglupsza argumentacja jaka mozna wymyslic...
ktora nijak sie ma z rzeczywistoscia, chyba, ze porownojesz 60latka na nartach/ws do 18latka z parciem na fristajl na kite/snb, co sie ma jak piernik do wiatraka.
llisek pisze:Widzę, że jednak nie można liczyć na poziom konwersacji a każda prywatna opinia niezgodna z waszą musi być natychmiast wyzwana lub obrażona.
Obiecuję zatem nie pisać więcej "głupich argumentów".
tarifa4you pisze:
A ja obiecuję zatem - całkowicie wyłączyć się z tego beznadziejnego forum
tarifa4you pisze:A ja obiecuję zatem - całkowicie wyłączyć się z tego beznadziejnego forum
BraCuru pisze:tarifa4you pisze:
Co do WS i KS to uwazam podobnie jak banda nabijajaca postyPoczatki latwiejsze na KS, podobny stopien trudnosci na poziomie sredniozaawansowanym a freestyle w KS na najwyzszym amatorskim poziomie to zarezerwowane umiejetnosci dla najbardziej wytrwalych - wg mnie trudniejszy niz WS.
tarifa4you pisze:Inteligentna osoba – zignorowała by takiego maila
Facet z jajami - odpisał by mi też na maila.
A ciota - skarży się całemu światu wywlekając tego maila na forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości