kowalm pisze:Koniu mówisz o takim
Używam takiego leszka od 3 lat i jeszcze nigdy sam mi się nie wypiął.
Przemass nie ma możliwości żeby zerwał się leszek podpięty do IDS, więc nie opowiadaj takich historii.

Bo to nawet śmieszne nie jest.

kowalm pisze:Koniu mówisz o takim
Przemass nie ma możliwości żeby zerwał się leszek podpięty do IDS, więc nie opowiadaj takich historii.
RAFAŁ pisze:kowalm pisze:Koniu mówisz o takim
Bo to nawet śmieszne nie jest.
RAFAŁ pisze:Jak mi się nie udało go rozwalić przez ten czas to naprawdę trzeba mieć mega zdolności żeby to zrobić.![]()
Powtarzam jak jest podłączony do IDS to niema możliwości żeby się zerwał lub był" dobrze wygięty".
RAFAŁ pisze:To może napisz ile leszków Cabrinha zerwałeś pływając na latawcu Cabrinha![]()
RAFAŁ pisze:3 sezony używałem 1 leszka i się nie rozleciał i nieraz nie dwa latawiec odleciał
chociaż mistrzem w nie przełapywaniu nie jestem.
RAFAŁ pisze:3 sezony używałem 1 leszka i się nie rozleciał i nieraz nie dwa latawiec odleciał
Ale ty napewnowięcej pływałeś z leszkiem Cabrinha więc pewnie masz rację.
przemass pisze:Na eclipse. A czy jak pływasz na Cabrinhi unhooked, zawsze używasz IDS? Tak z ciekawości
gasper88 pisze:Halo,
Dzisiaj uciekł mi przy ofshorze w Rewie latawiec eclipse 8m 2009. Robiłem sobie kiteloopiki i przy którymś lądowaniu odpiął mi się leash a następnie urwał chicken
przemass pisze: A czy jak pływasz na Cabrinhi unhooked, zawsze używasz IDS? Tak z ciekawości
przemass pisze:RAFAŁ pisze:3 sezony używałem 1 leszka i się nie rozleciał i nieraz nie dwa latawiec odleciał
2. ... a w przełapywaniu ?
przemass pisze: A kontekst całej sprawy był taki że nie ma liszów "niezniszczalnych" i "nigdysięniezrywających"![]()
Ziomek. pisze:zapytam Cię Przemass - a ILU widziałeś W OGÓLE ludzi na Cabriniach przełapujących bary
nie - nie w Rewie i ABSOLUTNIE nie na forum(bo TU to dwie trzecie
)
- W OGÓLE W ŻYCIU
bo ja na żywo to ..JEDNEGO sobie przypominam
cH
terranborn pisze:Eee tam paru by się znalazłoWidziałem jednego takiego nawet na Kia Cup
Ziomek. pisze:
w tej dyskusji rację przyznaję na 100% Przemassowi "niestety"
pzdr
Ziomek. pisze:
Zgred - faktycznie leash BESTa akurat jest bezdyskusyjnie BARDZO dobry
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości