esiek32 pisze:Siemanko.
Nadszedł czas się przywitać i zapoznać po zimie. Pochodzę z Koszalina, a pływałem u siebie na jeziorach Jamno, Bukowo i oczywiście na morzu w Mielnie, które wszyscy znająOd 3 miesięcy mieszkam w Warszawie na Bielanach/Piaski. To tak po krótko.
Jeśli praca mi pozwoli, a prognoza będzie przyzwoita spotkamy się na Zalewie Zegrzyńskiego. Szukam kogoś kto mnie oprowadzi po spotach.
tel. 606-251-212
Pozdr
fokus123 pisze:esiek32 pisze:Siemanko.
Nadszedł czas się przywitać i zapoznać po zimie. Pochodzę z Koszalina, a pływałem u siebie na jeziorach Jamno, Bukowo i oczywiście na morzu w Mielnie, które wszyscy znająOd 3 miesięcy mieszkam w Warszawie na Bielanach/Piaski. To tak po krótko.
Jeśli praca mi pozwoli, a prognoza będzie przyzwoita spotkamy się na Zalewie Zegrzyńskiego. Szukam kogoś kto mnie oprowadzi po spotach.
tel. 606-251-212
Pozdr
Widzisz Esiu pojechałeś do Wawy i powiało u nas tak że 3h na wodzie wczoraj byłoMuszę się zastanowić czy na majówkę z tobą jechać bo pecha przynosisz
paralizator pisze:
To u was w Koszalinie wiało. Ja cały dzień w Miedzyzdrojach na plaży siedziałem i dupa![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości