march_in pisze:kowalm pisze:march_in pisze:Sebastian Von Belka pisze:Teraz robimy np Ras Sudr i to nie my ustalamy cenę, ale touroperator.
to czemu wybieracie takich operatorow?
dlaczego w niemczech:
http://xxl.lastminute.de/suchen.asp?ID= ... =&x=35&y=9
green sudr kosztuje tyle?
a ja się pytam, czemu to miało dowieźć
najtańsza cena w dniu (i w okolicy tego dnia) odlotu Sebastiana to 800 euro za 7dni, wg kursu euro z google jest to około 3100, więc więcej niż tu oferta za 14 dni..
Pomijając fakt, że to imprezy z Niemiec, więc trzeba "kawałek" przejechać
kowal ja rowniez odnosze wrazenie(moze mylne), podobnie jak kolega, ze wyjazdy "szkolkowe" sa nieco za drogie.
W tym linku akurat zle zobaczylem opcje per persson
Niemniej jednak bylo pare wyjazdow na forum, ktore wybieraly hotele z nieco wyzsza cena niz u nazwijmy to innych tour operatorow i to regularna cena.
Rozumiem gdyby szkolki oferowaly cos ponad, ale szkolenie jest platne dodatkowo i wypozyczenie tez. Z reguly jest pare zdjec z lazurem, kolezankami i zaloga z motywem latawca i to oferuja szkolki, a szkółki powinny szkolić. Nie ma ciekawych opcji ze stopniem zaawansowania itp
Inaczej nieco to wyglada np w narciarstwie czy snowboardzie, jak jedziesz na cos takeigo to masz np godzinke dziennie szkolenia, a dla chetnych dodatkowo platne inne opcje. no ale tam konkurecja wieksza.
Cześć,
Mam napisać drukowanymi? ZAWSZE STARAMY SIĘ WYBRAĆ NAJTAŃSZEGO TOUROPERATORA!!! Oczywiście nie za wszelką cenę, np. niepewności co do wykonania usługi. Dlaczego nie z Niemiec, bo jeśli to nie jest last to i tak było drożej. Dlatego też, że większość klientów ma w poważaniu 200/300 zł. Chce wsiąść/wysiąść do samolotu w Wawie, Poznaniu etc., tam gdzie mieszka.
I zawsze na wyjeździe podpowiadamy uczestnikom nieodpłatnie, jeśli tylko tego potrzebują, albo my widzimy, że potrzebują. I są szkolenia w zależności od stopnia zaawansowania, od najwyższych poziomów u nas akurat jest Świstak.
Dodatkowym atutem, poza towarzystwem:wink: jest możliwość potestowania sprzętu 2010 i tak np. na najbliższym wyjeździe (alfabetycznie):
- Best
- Balance
- Cabrinha
- Nobile
- SU-2
- Wainman
Rozumiem jednak, że są osoby o innych potrzebach. Zapraszam wtedy na priv i nie ma rzeczy niemożliwych.
P.S.1. Jeszcze inna kwestia, że zupełnie inne są marże na wyjazdach snb/ski a zupełnie inne przy współpracy z touroperatorem.
P.S.2. Ja odnoszę wrażenie, że wszyscy na tym forum pracują w życiu pro bono.
Pozdrawiam,