kowalm pisze:Taaaa, a my widzieliśmy 7latka (serio), który się uczył na vegasie... pomiędzy wystającymi rafkami na flag beach
Co nie zmienia faktu, że jest to trudniejszy latawiec, jeden ma talent, ma to we krwi - drugi nie, a jednemu i drugiemu trudniejszy latawiec nie ułatwi progressu - owszem da się, ale po co sobie od początku utrudniać życie
Można spokojnie kupić "słabszy'' latawiec, jak przestanie wystarczac sprzedać i kupić inny....
Już nie wspominam o tym, że vegas (chyba) będzie miał mniejszy zakres...
Pomijam (też chyba - nie latałem akurat na tym roczniku vegasa) trudniejszy restart - skutecznie utrudniający życie początkującemu...
pszenny pisze:Może masz rację - nie wiem tylko czy będzie mnie stać na kolejny. Nawet za 3 czy 4 lataDlatego szukam czegoś, na czym będzie mi się naprawdę dobrze pływało przez kilka ładnych lat. Co nie zmienia faktu, że Passion taki może być
pszenny pisze:Passion wybrałem dlatego, że na nim się uczyłem i dobrze się nam pracowało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości