nordman pisze:kto handluje krolikami w PL? zastanawiam sie nad zmiana sprzetu. mozna pisac na priva.
Wrobel82 pisze:male pytanko panowie i panie, nabylem niedawno rabitta 2010, plywalem na ustawieniach seryjnych tzn z bloczkami, teraz chcialbym sprobowac single line connection. Do zestawu dolaczone sa cztery linki, dwie po 5 cm i dwie po 50cm. Zastanawia mnie czy powinienem najpierw podlaczyc linki 5 cm do tuby glownej, nastepnie do nich te 50 cm czy moze odrazu te dluzsze ?
schodek pisze:mini 5ta linka to po prostu przedłużenie systemu bezpieczeństwa, dopinasz do systemu, przeciągasz przez bar i wpinasz sobie lisza do przedłużki. nie spotkałem się z tym żeby to nie działało no ale różnie może być
TIKKO_aloha pisze:schodek pisze:mini 5ta linka to po prostu przedłużenie systemu bezpieczeństwa, dopinasz do systemu, przeciągasz przez bar i wpinasz sobie lisza do przedłużki. nie spotkałem się z tym żeby to nie działało no ale różnie może być
wtedy tylko odjedzie Ci bar tylko do miejsca gdzie podpinales przedluzke - czyli coś w rodzaju double depower
ja zrobilem mniej wiecej tak
http://www.facebook.com/home.php?#!/alb ... 357&ref=pb
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości