8 dni 23 knt!!! NON STOP!!! *za jedyne 1299pln!

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
seek666
Kontaktowanie:

Post30 cze 2009, 16:38

sorry ze wbijam sie do tematu..

ale chcialbym lipiec na rodos sie wybrac.

jaki hotel byscie polecili zeby nie bylo zadaleko.. i do tego zeby byl przyjemny:)

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post30 cze 2009, 16:40

seek666 pisze:sorry ze wbijam sie do tematu..
ale chcialbym lipiec na rodos sie wybrac.
jaki hotel byscie polecili zeby nie bylo zadaleko.. i do tego zeby byl przyjemny:)

..ale to sprecyzuj czy chcesz byc bezposrednio na spocie (i nie korzystac z wypozyczania auta) czy tez dalej gdzies = musisz miec bryke.
zreszta..
tu masz wiekszosc opisanych: http://prasonisi.pl/index.php/schools/main

seek666
Kontaktowanie:

Post30 cze 2009, 17:35

Nie wiedziałem nawet że jest możliwość bezpośrednio na spocie :)

Chciałbym wykupić gotową wycieczke, a nie osobno bilet osobno nocleg także wydaje mi się że tylko poza spotem jest to możliwe.

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post30 cze 2009, 17:41

seek666 pisze:Nie wiedziałem nawet że jest możliwość bezpośrednio na spocie :)
Chciałbym wykupić gotową wycieczke, a nie osobno bilet osobno nocleg także wydaje mi się że tylko poza spotem jest to możliwe.

od 2004 jestes na KF, a zadajesz pytania jak bys wczoraj sie zarejestrowal :wink: . Poszukaj troche to sie przekonasz, ze tylko ci sie wydaje..
Tu masz bezposrednio na spocie:
http://www.4sun.pl/shop/product_info.php?products_id=29
a tu troche dalej:
http://ellare.pl/wyjazdy.php?id=40

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post30 cze 2009, 17:59

zobacz szedzik'u jaki kierunek fajny nowy... wioska Paje na Zanzibar(wyspa kole Tanzanii, Kenii)a ty się z mojej sympatycznej znajomości z frankfurtu brechtałeś :?

"Przelot : najlepiej ogarniac przelot na condor.com miedzy godzina 22 a 3 w nocy pojawiaja sie oferty specjalne, gdzie przelot w dwie strony kosztuje okolo 1500zl z tym ze wylot jest z frankfurtu - przelot trwa 10 godzin. Trzeba sie tylko dostac do frankfurtu jakimis tanimi liniami lub pociagiem.
Ja nie wiedzialem o tej opcji i niestety wydalem na bilet 3700zl."

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post30 cze 2009, 18:14

stiv amoralny pisze:zobacz szedzik'u jaki kierunek fajny nowy... wioska Paje na Zanzibar(wyspa kole Tanzanii, Kenii)a ty się z mojej sympatycznej znajomości z frankfurtu brechtałeś :?

"Przelot : najlepiej ogarniac przelot na condor.com miedzy godzina 22 a 3 w nocy pojawiaja sie oferty specjalne, gdzie przelot w dwie strony kosztuje okolo 1500zl z tym ze wylot jest z frankfurtu - przelot trwa 10 godzin. Trzeba sie tylko dostac do frankfurtu jakimis tanimi liniami lub pociagiem.
Ja nie wiedzialem o tej opcji i niestety wydalem na bilet 3700zl."

qrde.. milo, milo!!!
Moze jednak trza odwiedzic ta emerytke z Frankfurtu :lol:

Święty
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post10 lis 2009, 17:45

witam, jest plan żeby skoczyć na lanzarote na ok tydzień, bilety w obie strony są po ok 300-500 zł z przesiadką w brukseli. Apartamenty to ok 10 euro za osobę za dzień. Ktoś się pisze?
Jak nie lanzarote to tarifa ceny mniej więcej j. w. tylko ze zimniej i gorszy surf w razie braku wiatru :wink:
pozdr

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post11 lis 2009, 03:28

Lecimy w wtorek 17.11 do Faro w portugali, w 3 osoby(choć Wojtas jest na 90%).
Powrót 3 gru. Obszar ; wybrzeże Portugali + Tarifa. Spoty różne; flat, wave, chop. Planujemy 2- max 3 miejscówki w Portugalii i Tarifa; w zależności jak prognozy które rejony wiatrem obdarzą :wink:
W razie braku wiatru surf NIE GORSZY niż na Lanzarotte :wink:

Święty
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post11 lis 2009, 13:15

hejka a możesz wrzucić więcej info o faro? gdzie śpicie itd. Może byśmy dobili do was koło 24, 25 listo...

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post11 lis 2009, 15:30

Święty pisze:hejka a możesz wrzucić więcej info o faro? gdzie śpicie itd. Może byśmy dobili do was koło 24, 25 listo...

Na tą chwilę nie mamy jeszcze konkretnego miejsca noclegu wybranego w Faro, ale jest tego o tej porze roku mnóstwo, można od 15 euro ze sniadaniem miec przyzwoity hotel bez rezerwacji wcześniejszej praktycznie.
Napewno wjedziemy szukać czegoś na taką mierzeję przy samym lotnisku Faro(1 km od lotniska) tam wiem, że się kituje, ale też bardzo ciekawe są w tej okolicy plaże i rozlewiska na wschód od Faro w stronę Tavira i tam może będziemy jakiejs kwatery szukać. Tak na oko patrząc na G.Earth to jest tam ze 30 km fajnej plaży plus mnóstwo lagun i wypłyceń.
Z kolei troszkę "w górę" od Faro(ok 80 km) mamy wybrany hotel w miejscowości Lagos, przy rozlewiskach Ria de Alvor i spotach wave Sagres, Carrepeteira czy Borreira .
Odezwij sie do mnie na kom. jak jesteś bliżej zainteresowany.
Jak juz będziemy na miejscu wrzucimy zresztą info na forum.

pozdrawiam
stiv

godik
Kontaktowanie:

Post17 lis 2009, 14:10

stiv amoralny pisze:
Święty pisze:hejka a możesz wrzucić więcej info o faro? gdzie śpicie itd. Może byśmy dobili do was koło 24, 25 listo...

Na tą chwilę nie mamy jeszcze konkretnego miejsca noclegu wybranego w Faro, ale jest tego o tej porze roku mnóstwo, można od 15 euro ze sniadaniem miec przyzwoity hotel bez rezerwacji wcześniejszej praktycznie.
Napewno wjedziemy szukać czegoś na taką mierzeję przy samym lotnisku Faro(1 km od lotniska) tam wiem, że się kituje, ale też bardzo ciekawe są w tej okolicy plaże i rozlewiska na wschód od Faro w stronę Tavira i tam może będziemy jakiejs kwatery szukać. Tak na oko patrząc na G.Earth to jest tam ze 30 km fajnej plaży plus mnóstwo lagun i wypłyceń.
Z kolei troszkę "w górę" od Faro(ok 80 km) mamy wybrany hotel w miejscowości Lagos, przy rozlewiskach Ria de Alvor i spotach wave Sagres, Carrepeteira czy Borreira .
Odezwij sie do mnie na kom. jak jesteś bliżej zainteresowany.
Jak juz będziemy na miejscu wrzucimy zresztą info na forum.

pozdrawiam
stiv

Siema.Jak bedziecie cos planowac po polowie stycznia to ja bym sie pisal :D

Awatar użytkownika
Chocoo
Kontaktowanie:

Post02 lut 2010, 19:13

Witam!
Słuchajcie planuje wyjazd do Nowej Zelandii w październiku 2010. Czy ktoś z was pływał w Auckland/Takapuna lub Mission Bay??? Jakie tam są warunki? Wylatam się tam za wszystkie czasy? ;D A może ktoś z was też planuje taki wyjazd?

pozdrawiam, Chocoo

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post02 lut 2010, 20:14

Chocoo pisze:Witam!
Słuchajcie planuje wyjazd do Nowej Zelandii w październiku 2010. Czy ktoś z was pływał w Auckland/Takapuna lub Mission Bay??? Jakie tam są warunki? Wylatam się tam za wszystkie czasy? ;D A może ktoś z was też planuje taki wyjazd?

pozdrawiam, Chocoo

ja tam nie byłem , nie pomogę, ale masz jeszcze sporo czasu na jakieś info, napewno ktoś się odezwie.. tak myślę:) opcji "szukaj" rozumiem już użyłeś? Jak nic nie znajdziesz proponuję nowy wątek założyć. W tym temacie raczej o krótki i tani wypad na progno chodzi :wink:

Awatar użytkownika
artekg
Deska: Crazy Fly
Latawiec: pare....cabrinha, north
Kontaktowanie:

Post02 lut 2010, 21:37

Jestem ciekaw kto tak z dnia na dzien zostawi wszystko i pojedzie---ale czemu nie , kazdy pomysl czasami jest warty swieczki, jesli bedzie jakis wyjazd pomiedzy lipcem i sierpniem, chetnie bym wyskoczyl, ale nie z dnia na dzien, czasami trzeba cos zaplanowac
pozdr.....

Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post02 lut 2010, 21:49

artekg pisze:Jestem ciekaw kto tak z dnia na dzien zostawi wszystko i pojedzie---ale czemu nie , kazdy pomysl czasami jest warty swieczki, jesli bedzie jakis wyjazd pomiedzy lipcem i sierpniem, chetnie bym wyskoczyl, ale nie z dnia na dzien, czasami trzeba cos zaplanowac
pozdr.....

Sorki za offtopa: mega duuuzo jest takich ludzi, mysle ze min z 50% plywajacych na kite jest w stanie wszystko zostawic i jechac gdzies w pi...na meteo. Zreszta wiatru nie zaplanujesz wiec to jedyna opcja na dobre plywanie.
Stiv założył taki watek i w pełni go realizuje jak widzę :D

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”