To nie byłeś chyba na zegrzu kolego Ja na WDW od 12:45 siedziałem prawie do 15 z Konopem i Świętym. Może ja miałem temperaturę a może Ciebie tam nie było
miejscówka się nazywa chyba Obory z tego co pamiętam, zaraz pod Konstancinem. Było coś więcej na ten temat na forum ale nie wiem dokładnie w którym topicu.
pozdr
Byliśmy z Paralizatorem ale szału nie było, wiatr niestety zdychał stopniowo...ale może ustawimy się jeszcze na jakieś wigilijne snowkitowanie!?Oby powiało hehe
pozdr
Panowie, a moze by tak jutro do poludnia cos na Zegrzu sprobowac ? WG cos tam pokazuje, ICM nie... sam nie wiem. Jak by ktos chcial mimo wszystko pojechac, to ja moge byc na miejscu okolo 10:00
paralizator pisze:Smokie gdzie jeździłeś i o której My pod tyn Konstancinem ok 12 byliśmy i zdychało sukcesywnie.
W Kącku. Ok 11-12 wschód akurat tam działa i nie jest jakoś nierówno mega. Na żaden inny kierunek to miejsce sie nie nadaje. A ze mieszkam teraz z prawej strony Wisły to tu mam bliżej.
W poniedzialek chyba Pomiechowek choc to kawalek... Mialy byc góry ale pogoda się zesr.......
quote="kubisztal"]a jak zegrze? mozna juz smigac? ile lodu jest?[/quote] na zegrzu można śmiało śmigać ale z wiatrem dziś było beznadziejnie jedynie wczoraj po południu ok godziny dało się zrobić pare halsów.sam lód jest nierówny i mało na nim śniegu.pozdrawiam
Byłem dzis skontrolować sytuację na Zegrzu, było trochę bojerów i ze dwa Iceboardy ale do latawki za słaby wiatr no i mogło by trochę śniegu faktycznie dopadać... za to grubość lodu zdecydowanie nie budzi zastrzeżeń.