kite'owanie w okolicach Warszawy

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Jeżyk
Kontaktowanie:

Post01 kwie 2005, 11:24

jestem totalnie nowy ;-( i chcę zapytać kolegów kite'owcow z WAWY czy pływają na zalewie Zegrzyńskim. Rozumiem, że na zatoce Gdańskiej są dobre warunki ale wiem, że w każdy weekend nie będę tam mógł być bo jest za daleko, stąd moje pytanie. Chciałbym zacząć kite'owanie ale nie chcę zajmować czymś co będę mógł robić 2-3 razy w sezonie.

czy na kite'owanie jest potrzebny jakiś formalny papier? Tak jak np. na żeglarstwo.

dzięki za wszelkie info

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post01 kwie 2005, 11:55

zapytaj w http://www.snowfly.pl moze Kamilos z Apachem latem szkola

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post01 kwie 2005, 12:49

Hej,

Jasne, że w lecie też działamy.
Nauki na Zegrzu nie polecam bo nie jest to dobry akwen na stawianie pierwszych kroków.
Zapraszamy na kurs nad zatokę (mamy transport). Jak się poczujesz pewniej będziesz mógł atakować Zegrze. Wiecej info: info@snowfly.pl

Pozdrawiam

Kamil

Awatar użytkownika
apache_board
Kontaktowanie:

Post01 kwie 2005, 13:49

Hey!!!

Dzialac to juz bedziemy okragly rok, jak nie woda i snieg to mountainboardy pojda w ruch, miejscowek tez mamy pare. Najblizej wawy, niestety tylko 150 km to Domaniow pod Radomiem. Super miejscoweczka ale niestety tez nie do nauki. Z Kamilem smigalismy tam az do listopada 2004, chyba 16-go ostatni raz bylismy. Jesli chodzi o jazdy to nie bedzie problema bo bedzie duzy car ktory zostanie przeznaczony do takich wyjazdow, snow, water, mountainboard i cala reszta ... :wink: Wiec nie bedzie to raz czy dwa razy ale ile sie tylko da ... A jesli chcesz sie nauczyc to tez pomozemy.

pozdro Apache :jive:

Fly High!!!

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post01 kwie 2005, 14:48

apache_board pisze:Hey!!!

Dzialac to juz bedziemy okragly rok, jak nie woda i snieg to mountainboardy pojda w ruch, miejscowek tez mamy pare. Najblizej wawy, niestety tylko 150 km to Domaniow pod Radomiem.
Fly High!!!

WIDZICIE PANOWIE a nam się nie chce czasami do rewy podjechać - bo za daleko- :lol: 35km :roll: hihi :wink:

Awatar użytkownika
apache_board
Kontaktowanie:

Post01 kwie 2005, 15:10

Hey Zaku!

Wiesz jak jest, jak sie ma czegos za duzo to wiesz co sie robi ... w dupsku sie przewraca :twisted:
... w woju to sie jeszcze inaczej mowi ale sobie to odpuszcze, he he he

pozdro dla leni :D z 3city

Wróć do „Forum Główne”