holender_ pisze:lukasis pisze:Ja z wielką chęcią wybrał bym się w tym teminie co w temacie, ale cena wychodzi x2...
Jak razy dwa jak jest napisane ze 900 2 tygodnie za osobe ?!
lukasis pisze:....a wcześniej dostawałem oferty przelotów na ten okres na kwoty 1420 eur...
i dlatego nie wierzyłem, że coś się zmieni. Holender_ kiedy chcesz lecieć?
holender_ pisze:lukasis pisze:....a wcześniej dostawałem oferty przelotów na ten okres na kwoty 1420 eur...
Myśle ze zabukuje 1.12 do 16.12.... chopie za tą cene samolotu nie znajdziesz a gdzie hotel i wyzywienie do tego ;>
holender_ pisze:lukasis pisze:....a wcześniej dostawałem oferty przelotów na ten okres na kwoty 1420 eur...
Myśle ze zabukuje 1.12 do 16.12.... chopie za tą cene samolotu nie znajdziesz a gdzie hotel i wyzywienie do tego ;>
lukasis pisze:holender_ pisze:lukasis pisze:....a wcześniej dostawałem oferty przelotów na ten okres na kwoty 1420 eur...
Tfuuu... coś mi się porabało![]()
wylot 1. grudnia - 840 EUR - 2 tyg.
wylot 22. grudnia - 1740 EUR - 2 tyg.
teraz już wiesz skąd wziąłem te 'x2' ??
holender_ pisze:lukasis pisze:holender_ pisze:lukasis pisze:....a wcześniej dostawałem oferty przelotów na ten okres na kwoty 1420 eur...
Tfuuu... coś mi się porabało![]()
wylot 1. grudnia - 840 EUR - 2 tyg.
wylot 22. grudnia - 1740 EUR - 2 tyg.
teraz już wiesz skąd wziąłem te 'x2' ??
No teraz wiem i wszystko jasne ...siara
dobra zawijam nynać ...dobrej nocki zycze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości