Rozprawka o gejach, homofobach - ankieta

Hydepark, oraz posty usunięte z innych działów przez admina.

Czy jesteś homofobem?

Tak
15
39%
Nie
23
61%

Liczba głosów: 38

sport+

Post30 paź 2009, 07:52

w tym temacie
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic ... start=4605 czytajcie od postu Swirusa
całkiem przez przypadek rozgorzała się dyskusja o gejach, homofobach.
Na świecie, Polska po raz kolejny została uznana jako kraj o dużym wskaźniku antysemityzmu i właśnie homofobii. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

P.S. nie jestem gejem, mam żonę, chociaż można powiedzieć, że wielu gejów ma żony

Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post30 paź 2009, 09:05

no wogóle My landkiterzy od dawna uwazamy ze wiekszosc kitesurferów ( nie wszyscy oczywiscie ) to geje :lol: hehe chocby te surferskie fryzurki , obcisle stroje jak z lateksu, plazowy lans cieplych chlopaków . ale spoko tolerujemy to bo nie wazne kogo i gdzie kochasz jak masz latawiec u góry i deske pod nogami ...

A wypowiedziami tepych ch*** takich jak Swirus i jemu podobni sie nie przejmuj , bo zawsze wszedzie znajdzie sie kilku takich idiotów i wystarczy po prostu ich ignorowa©.
W tym sporcie nie ma miejsca na homofobie , tak jak na ma to miejsce w pilce noznej ( widziales kiedys pilkarza geja ? ) :) :shock:

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post30 paź 2009, 13:23

Ja od jakiegos czasu mam swoje zdanie, że skoro roślinki, psy, małpy i ludzie zostali stworzeni (przemyśleni) tak, żeby się rozmnażać przy pomocy dwóch, ODMIENNYCH PŁCI, to skoro, ktoś urodził się z "innymi preferencjami", to jest chory, taki już zostanie i nie nalezy się z niego śmiać, tylko raczej "obojętnie tolerować".

Co innego, jeśli ktoś świadomie decydeuje się na współżycie z tą samą płcią, bardziej w ramach doświadczeń seksualnych....(dobrze, że w większości są to kobiety)...wtedy to już kwestia naszych tolerancnji, gustu i smaku. Rozumiem osoby, które to zaakceptują i takie, które zganią.

Awatar użytkownika
fando

Post30 paź 2009, 13:31

Czyli wedlug Ciebie Szalony Koniu homo sa be
a bisex ( tylko w wersjii zenskiej ) sa cacy ? uuuuu jakie to stereptypowe !

Biseksualnosc to absolutnie nie kwestia tolerancji, gustu czy smaku tylko wewnetrznej seksualnosci
:lol:

Crazy Horse
Kontaktowanie:

Post30 paź 2009, 13:37

papier pisze:Czyli wedlug Ciebie Szalony Koniu homo sa be
a bisex ( tylko w wersjii zenskiej ) sa cacy ? uuuuu jakie to stereptypowe !
:lol:

Ad 1. Niech sobie żyją, skoro tak już się urodzili, nie zamierzam się z nich prześmiewać, raczej moge delikatnie współczuć, bo to nie jest kwestia, biały, czarny, czy żółty, tlyko oni nie mogą mieć dzieci i gdybyśmy wszsycy zaczęli się rodzić, to byśmy wyginęli, takie mam przemyslenia.

Ad 2. Tak, zdecydowanie jestem za kobietami, a normalnych facetów, robiących taki "skok w bok" może nie potępiałbym ale na pewno wyśmiał.

Tyle w temacie :wink:

Awatar użytkownika
maciekt1000
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post30 paź 2009, 13:43

Zgadzam się z Koniem a ty Papier :roll:
i ten twój podpis :twisted:

Awatar użytkownika
fando

Post30 paź 2009, 13:59

Koniu mylisz prokreacje z seksem ( ale to normalne w kraju gdzie nie ma normalnego wychowania seksualnego )

maciekt1000 pisze:Zgadzam się z Koniem a ty Papier :roll:
i ten twój podpis :twisted:

podpis ? co z nim nie tak ? nie ogladales odcinków najwiekszego z homofobów w galaktyce kurwix czyli Kapitana Bomby ?

A tak na marginesie to podobno wszyscy jestesmy biseksualni i tylko od nas zalezy czy to w sobie tlumimy czy tez nie . I pewnie ze strachu przed samym soba jest tak wielu homofobów .
Ostatnio zmieniony 30 paź 2009, 14:04 przez fando, łącznie zmieniany 1 raz.

sport+

Post30 paź 2009, 14:03

[img]gdybyśmy%20wszsycy%20zaczęli%20się%20rodzić,%20to%20byśmy%20wyginęli[/img]

to już jest gdybanie,
doskonale wiemy, że przez drobną mniejszość homoseksualną ludzkość nigdy nie wyginie,

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post30 paź 2009, 14:44

Mój ulubiony film na ten temat:
http://www.youtube.com/watch?v=f7h9BtE8kFs

2miliony :D:D
oraz "ja nie używam słowa na g, bo mi się z gównem kojarzy" po prostu mistrz! :D

A w temacie: nie obchodzi mnie kto kogo i dlaczego wali w tyłek. Ważne że nie jest to mój tyłek ;]

Crazy Horse
Kontaktowanie:

Post30 paź 2009, 14:58

papier pisze:Koniu mylisz prokreacje z seksem ( ale to normalne w kraju gdzie nie ma normalnego wychowania seksualnego )

Jakie to ma znaczenie czy seks, czy prokreacja :!:
Czyli, że gej zawsze może puknąć laskę w razie czego tylko po to, zeby mieć potomka, eee jak tak, to luz :wink:

sport+

Post30 paź 2009, 15:09

Z google:

Eksperyment - podzielono heteroseksualnych mężczyzn na dwie grupy – do jednej grupy trafili mężczyźni deklarujący postawy homofobiczne, do drugiej mężczyźni ich nie przejawiający – wykazał częstsze impulsy homoseksualne u homofobów. Uczestników poddano pletyzmografii prąciowej, badającej reakcję na różne materiały erotyczne. Okazało się, że gejowskie treści erotyczne były stymulujące seksualnie dla homofobów, natomiast dla osób niehomofobicznych były zazwyczaj obojętne seksualnie; pozostałe treści erotyczne (seks lesbijek oraz heteroseksualistów) były podniecające dla obu grup. Psychologowie postawili wniosek, że część homofobów nie uświadamia sobie swoich impulsów homoseksualnych.

Niektórzy teoretycy, np. Judith Butler, rozważają możliwość wpływu na homofobię strachu ludzi przed byciem postrzeganymi jako osoby homo- lub biseksualne. Zwolennicy tej teorii wskazują, że wyrażanie homofobicznych emocji i poglądów może nie tylko służyć ekspresji sądów o osobach LGBT, ale również być czynną próbą zdystansowania się od tej kategorii ludzi i przypisywanego jej statusu społecznego. Zachowując się w sposób homofobiczny dana osoba utwierdza swoją rolę jako reprezentant/ka heteroseksualności, zabezpieczając się zarazem przed byciem postrzeżonym – i w konsekwencji naznaczonym i traktowanym – przez resztę grupy jako osoba homo- bądź biseksualna.

Zdaniem psychiatry Kantora M, osoba homofobiczna jest przekonana że homoseksualiści dążą do unicestwienia jego osoby lub rodziny. Ten sam autor uważa, że homofobii towarzyszą zaburzenia paranoidalne (schizofrenia paranoidalna, zaburzenia urojeniowe) które manifestują się poprzez urojenia i halucynacje związane z osobami homoseksualnymi. Zdaniem Kantora, homofobi potrzebują terapii po pierwsze dlatego, że jednym z objawów tego zaburzenia są zachowania antyspołeczne względem osób homoseksualnych, po drugie dlatego, że przejawiana przez nich nienawiść jest ograniczająca dla nich samych: np. homofob prawdopodobnie miałby opory przed otrzymaniem pomocy od lekarza-geja.

Homofobia też choroba :roll:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post30 paź 2009, 22:47

zaiste - zima na kf :lol:

Awatar użytkownika
oXy
Kontaktowanie:

Post31 paź 2009, 11:11

papier pisze:no wogóle My landkiterzy od dawna uwazamy ze wiekszosc kitesurferów ( nie wszyscy oczywiscie ) to geje :lol:

Mów za siebie ! I prosze Cie człowieku nie wprowadzaj mi tu jakichś animozji i podziałów.

A do gejów nic nie mam , są gorsi ludzie na świecie.

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post01 lis 2009, 22:49

jak to ktos kiedys powiedzial:
"Co jest najlepsze w pozycji od tylu?
-Zeby byc z tylu. "

Dziekuje, mi pasuje.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
fando

Post02 lis 2009, 16:27

oXy pisze:
Mów za siebie ! I prosze Cie człowieku nie wprowadzaj mi tu jakichś animozji i podziałów.

Luzzz , oczywiscie to byl zart :) zadnych animozji i podzialów na lad czy wode , kite to kite
pozdr :wink:

Wróć do „Śmietnik”