Pomocy, muszę opędzlować wakacje, Teneryfa!

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Keepsake

Post13 mar 2005, 12:40

Jeżeli nawet nie jesteś zainteresowany sam/sama, to proszę o przekazanie tego znajomym...

Z powodu choroby narzeczonej muszę zrezygnować z wyjzdu na Teneryfe i chciałbym chociaż część kasy odzyskać!

Wylot 17.03 o 22:00, powrót 24.03 21:00 (już w Warszawie).

Hotel "A La Pinta" na południu Teneryfy, w miasteczku Playa de Las Americas, bardzo blisko plaży. Hotel 4-gwiazdkowy. W cenie apartament dla dwóch osób, przelot oraz transport lotnisko-hotel.

Mam również namiar na tani samochód do wynajęcia (od Polaka mieszkającego na teneryfie).

Normalnie pobyt w takim hotelu kosztuje 2500-3000 złotych, wygrałem kiedyś certyfikat dzięki któremu mam ten pobyt gratis, chcę tylko zwrotu kasy za bilety lotnicze, dlatego ten wyjazd jest naprawdę ZA PÓŁ CENY. Ja chcę tylko 2900, tyle mnie kosztowały bilety lotnicze + jakieś opłaty manipulacyjne. CENA JEST ZA DWIE OSOBY!

Apartament jest z aneksem kuchennym, ale w miasteczku jest mnóstwo restauracji i zdaniem znajomych którzy tam byli można zjeść nawet taniej niż w Warszawie.

Z Playa de Las Americas jest podobno dosyć blisko (około 20 kilometrów autostradą) na El Medano gdzie można zdrowo polatać.

Jestem relatywnie przekonany, że takiej wycieczki z takim standardem za taką ceną nie da się znaleźć na rynku, owszem można pojechać tanio z dużo gorszymi noclegami (na czym, bądźmy szczerzy, kite'owcom z reguły i tak nie zależy), ale jak ktoś ma niekite'ową narzeczoną to można połączyć przyjemne (kite) z pożytecznym (wypoczynem narzeczonej) - na Teneryfie oprócz El Medano jest mnóstwo fajnych rzeczy do robienia.

Zdjęcia hotelu i apartamentu:

Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

La Pinta Beach Club położony jest przy samej plaży na obszarze Torviscas w Playa de Los Americas. Na terenie hotelu znajdują się dwie restauracje (jedna wewnątrz druga na zewnątrz), duży basen ze słonecznym tarasem, basen dla dzieci, salon rozrywki, boisko do squasha oraz wypożyczalnia samochodów.

Jakby co to kontakt ze mną 0 504 142 516.

Sorry za użycie forum do "prywaty" ale jestem w kropce.

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post14 mar 2005, 08:53

Czyżby nowa metoda reklamy biura podróży :?:

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post15 mar 2005, 00:35

Post przeniesiony z forum głównego.

Keepsake

Post16 mar 2005, 08:27

Żadna reklama biura podróży, naprawdę miałem z tym problem ale już pozamiatane.

Wróć do „Latawce / Kite'y”