Crazy Horse pisze:Zagadaj z Przemasem od płyuwa na 14m przy 40knts
Ziomek pisze:gdy Przemassa złapała w Ras Sudr burza piaskowa w okolicy 45 węzłów na ..Waroom 13m2![]()
nie liszował się, popływał jeszcze chwilę, ale że nie było to już "rozwojowe"pływanie - ze spokojem wylądował kajta i zmienił rozmiar..
bigfoot gt pisze:Crazy Horse pisze:Zagadaj z Przemasem od płyuwa na 14m przy 40knts
Crazy Horse nie kłam bo to było "tylko" 13m i wiało jedyne 45kn czyli mozna miec jeden latawiec na wszystkie waroonki
Ziomek pisze:gdy Przemassa złapała w Ras Sudr burza piaskowa w okolicy 45 węzłów na ..Waroom 13m2![]()
nie liszował się, popływał jeszcze chwilę, ale że nie było to już "rozwojowe"pływanie - ze spokojem wylądował kajta i zmienił rozmiar..
RAFAŁ pisze:bigfoot gt pisze:Crazy Horse pisze:Zagadaj z Przemasem od płyuwa na 14m przy 40knts
Crazy Horse nie kłam bo to było "tylko" 13m i wiało jedyne 45kn czyli mozna miec jeden latawiec na wszystkie waroonki
Wczoraj wiało 45 knts i jakoś Przemasa na 13 nie widziałem, a szkoda
może przy następnej okazji pokarze jak to się pływa.![]()
Widać następna osoba uwierzyła w bajki Ziomka całe szczęście
że wczoraj kolega nie przyszedł to wypróbować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości