Zakładamy stowarzyszenie-klub kite w Warszawie lub okolicach

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post24 wrz 2009, 14:40

darkowic pisze:Nawiązując do niektórych wypowiedzi BKSA (czyli Brytyjskie Stowarzyszenie Kite) ma ponad 3000 członków - w Polsce liczba nieosiągalna. Bedzie super gdy zbierze się 30.

pamietaj ze BKSA tez kiedys miala pewnie tylko 30 czlonkow zanim doszla do 3000 , wystarczy cos zorganizowac razem a nie tylko o tym pisac czy patrzec na krytyke .
pozdro :lol: Ogólnie pozytywna incjatywa z mozliwoscia rozwoju :lol:

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post25 wrz 2009, 13:45

Kilka mądrości dla dodania otuchy :thumbsup: :

"Powodem dla którego tak niewielu ludzi odnosi sukces jest to,że nikt nie wymyślił jeszcze sposobu umożliwiającego siedzenie i jednoczesne ślizganie się w górę."
- W. Clement Stone

"Pomaganie ludziom wzrastać i spełniać marzenia jest najszybszą drogą do sukcesu - zarówno ich, jak i Twojego."
- T. Harv Eker

"Twoje szanse na powodzenie w dowolnym przedsięwzięciu mogą zawsze być mierzone przez moc Twojej wiary w siebie."
- Robert Collier

"Kreatywność to wymyślanie, eksperymentowanie, wzrastanie, ryzykowanie, łamanie zasad, popełnianie błędów i dobra zabawa."
- Mary Lou Cook

Jeszcze raz POWODZENIA!!!

kuba89
Kontaktowanie:

Post25 wrz 2009, 17:53

ogólnie fajna inicjatywa i jakby co to się piszę, nie muszę byc prezesem :) Pływam dopiero tydzień ale chciałbym żeby inni też mogli poznać ten zajebisty sport. Za tydzień będę już w wwie więc jestem gotów do pracy:)

na zakończenie Wielce Wielmożny Pani Papierze, Ty Który Jesteś Najlepszy, Ty który Gardzisz Nieoświeconym Tłumem i Trzymasz Się Z Dala jesteś żałosny
Mam nadzieje, że tacy ludzie nigdy tu nie wrócą.

Bogarth

Post28 wrz 2009, 12:46

A może tak obgadać temat przy okazji pływania? W najbliższy weekend zapowiadają się ciekawe warunki na półwyspie... Ktoś z potencjalnych członków naszego nieistniejącego jeszcze klubu warszawskiego wybiera się na Hel? (2-5 października)

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2009, 13:58

aby obgadać temat to lepiej by było żeby nie wiało ;)

darkowic
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2009, 14:13

Od 2 do 4 października wyjażdzamy na zlot landkitingowy pod Poznań - lotnisko Bednary. Jest chyba jeszcze kilka wolnych miejsc w ośrodku. Info na www.landkiting.pl.
Ja osobiście mam w planach jak bedzie wiatr odwiedzić jezioro Żnin, które jest niedaleko.
Mam tez wolne miejsce w samochodzie jeśli znajdzie się ktoś chętny. Koszt zlotu 160 zl + zrzuta na benzynę - allinclusiv-spanie,jedzenie, testy sprzętu.
Jakieś pyatnia to nie do mnie -nie jestem organizatorem tylko gościem.

Wróć do „Forum Główne”