peg pisze:Tukan pisze:Co do vegasa, jest baaaardzo miękki i delikatny na barze powiedział bym nawet że to taki kajt "dla dziewczyn"
czuję, jak zaczynają mi rosnąć piersi![]()
Mam niedrogi wosk do depilacji

peg pisze:Tukan pisze:Co do vegasa, jest baaaardzo miękki i delikatny na barze powiedział bym nawet że to taki kajt "dla dziewczyn"
wiwo pisze:....w który rocznik celować?...
igorkite pisze:siema mam pytanie zaczynam przygode z kitem i jaki powinienem kupić 10 czy 12 ? tez mysle o trochu pozdrawiam igor narazie bede latał na jeziorze powidzkim takze z wiatrem moze byc róznie
Tukan pisze: Co do vegasa, jest baaaardzo miękki i delikatny na barze powiedział bym nawet że to taki kajt "dla dziewczyn" nie obrażając oczywiści księcia ;p. ta lekkość na barze skutkuje niestety , (według mnie) brakami w mocy po wyjściu z krawędzi.
Tukan pisze: Co do vegasa, jest baaaardzo miękki i delikatny na barze powiedział bym nawet że to taki kajt "dla dziewczyn" nie obrażając oczywiści księcia ;p. ta lekkość na barze skutkuje niestety , (według mnie) brakami w mocy po wyjściu z krawędzi.
Tukan pisze:Po pierwsze Torch to 100% najlepszy od wielu lat C shape i kup sobie właśnie jego. !! Najlepszy kajt do freestylu a poza tym Torche są stosunkowo tanie. Według mnie jeżeli chcesz wybijać się z krawędzi , lepszego kajta nie znajdziesz. Pozdro
Ziomek. pisze:tydzien temu mialem okazje poplywac ostro caly dzien w Irlandii na FUELU 11m2
calkiem spoko kite - czolowka C-ksztaltow
Ziomek. pisze:bar w SS zasluguje na miano DRAGALA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości