kopało, rzucało na wszystkie strony mocy było jak w rakiecie a mimo wszystko coś mnie w nim urzekło

ale jak dla mnie było zbyt hardkorowo

andrewsurfer pisze:Jakiej wielkości jest ta deska?
tomi pisze:Zastanawiam się nad zakupem wainmanów ale mam kilka pytań do osób, które na nich pływają. Jakie wainmany mają noszenie, jak się na nich lata? Słyszałem, że to są latawce głównie do wave'u. Jaki mają zakres wiatrowy (mniej wiecej góre i dół)? I gdzie je można w Polsce kupić(kto jest dystrybutorem )?
Sorki za zaśmiecanie wątku głupimi pytankami
Pozdrawiam
k2 pisze:tomi pisze:Zastanawiam się nad zakupem wainmanów ale mam kilka pytań do osób, które na nich pływają. Jakie wainmany mają noszenie, jak się na nich lata? Słyszałem, że to są latawce głównie do wave'u. Jaki mają zakres wiatrowy (mniej wiecej góre i dół)? I gdzie je można w Polsce kupić(kto jest dystrybutorem )?
Sorki za zaśmiecanie wątku głupimi pytankami
Pozdrawiam
są ta głupie pytanie;]
dystrybutorzy;
http://www.wainmanhawaii.com/find-a-store/eu
są to latawce nadajace sie dobrze do wave ale nie tylko;]
zakres?? ale jaki rozmiar??
tomi pisze:![]()
chodzi mi o 9-tkę i 7-mkę. Myślę o tych dwóch latawkach.
kaczor pisze:tomi pisze:![]()
chodzi mi o 9-tkę i 7-mkę. Myślę o tych dwóch latawkach.
Tomi miales kiedys waimana w rekach? Jak nie to nie kupuj go w ciemno, odezwij sie do Gutka z tego co sie orientuje to u nas on zajmuje sie dystrybucja. Ale na twoim miejscu poczekal bym az sie zrobi troche cieplej i przetestowal go przed zakupem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości