Prosze o recenzje pokrowiecNAISH GOLFBAG

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
grzechu
Kontaktowanie:

Post10 sie 2009, 22:32

peg pisze:Nie ważyłem bo zawsze jeżdżę autem ale whellie bag Pata Love jest zajebiście pojemny i wytrzymały - jak sie postarasz i poodkręcasz to zmieścisz spoko 2 dechy i 3 latawki i całą resztę sprzętu - daję słowo :idea:

Tyle wchodzi do quivera z pierwszego posta ;)

Awatar użytkownika
bartesso
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post10 sie 2009, 22:56

march_in pisze:nie mam takiej torby ale raz pozyczylem i zmiescilem w na 3 latawce deske(oczywiscie z odkreconymi finami), 2 bary, trapez i cos am jeszcze.1 latawiec :shock: moze tez nie wyjmujesz z plecaka?

zmusiliście mnie :wink: do sprawdzenia jego możliwości, przed chwilą, włożyłem do górnej komory dwa latawce 7 i 11 (dla ścisłości bez plecaka), do dolnej - deskę z finami, trapez, pianka, 2 x bar, pompka, efekt - zamknąłem do połowy i strzeliły szwy przy zamku,
w tym wszystkim co piszę, chodzi mi o to, że lepiej dołożyć i kupić coś lepszego, bo golfbag ani dobry jakościowo ani pojemny nie jest, bo nie o to chodzi, żeby na chama go dopinać

widziałem patlova pega, zajmuje tyle samo miejsca w samochodzie, bardziej pojemny a jakość wykonania jest nieporównywalna

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post10 sie 2009, 22:58

Ja mówię o pakowaniu 3 latawców Z POKROWCAMI, 1 dechy bez żadnego rozkręcania Z POKROWCEM, 2 barów, kamizelki asekuracyjnej, trapezu, pompki, 2 pianek i jakichś pierdów innych + troszkę ciuchów. Nie mówię, że Naish zły. Mówię, że Pat DOBRY :wink:

nigdy nie pakowałem wiecej ale jak porozkręcasz i powyjmujesz z plecaków to na 100% spakujesz wiecej - ja juz więcej sprzętu nie mam więc nie potrzebuję upychać. ale możemy zrobić zawody jak ktoś chce ;)

grzechu
Kontaktowanie:

Post10 sie 2009, 23:00

bartesso pisze:
march_in pisze:nie mam takiej torby ale raz pozyczylem i zmiescilem w na 3 latawce deske(oczywiscie z odkreconymi finami), 2 bary, trapez i cos am jeszcze.1 latawiec :shock: moze tez nie wyjmujesz z plecaka?

zmusiliście mnie :wink: do sprawdzenia jego możliwości, przed chwilą, włożyłem do górnej komory dwa latawce 7 i 11 (dla ścisłości bez plecaka), do dolnej - deskę z finami, trapez, pianka, 2 x bar, pompka, efekt - zamknąłem do połowy i strzeliły szwy przy zamku,
w tym wszystkim co piszę, chodzi mi o to, że lepiej dołożyć i kupić coś lepszego, bo golfbag ani dobry jakościowo ani pojemny nie jest, bo nie o to chodzi, żeby na chama go dopinać

widziałem patlova pega, zajmuje tyle samo miejsca w samochodzie, bardziej pojemny a jakość wykonania jest nieporównywalna

Trzeba było testowac tego z logiem SS na kieszeni ;)
Tyle sprzetu co wymieniono wchodzi na bank.
Ja próbowałem jeszcze wrzucić namiot Quechua 3S (ten co sie sklada w koło) no to już było trudno ale takie boje z kajtami i deskami to dawał rade.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2009, 23:01 przez grzechu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
peg
Kontaktowanie:

Post10 sie 2009, 23:00

bartesso pisze:efekt - zamknąłem do połowy i strzeliły szwy przy zamku

:lol: wariat :!:

u Marka kupisz Pata jak mój w super cenie :wink:

...i żebyście mi ostatni raz zmuszali Bartesso do testów - gotów sprawdzić ile desek i latawców wchodzi "na scisk" do jego vectry :lol:

Awatar użytkownika
bigfoot gt
Latawiec: czerwony
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post10 sie 2009, 23:25

brunotti :) taaaki duzy na kółkach 5 kajtow 5 desek (rozkreconych) trapez, pompka ciuchy na 14 dni cieple kraje :) (59kg) aha i rolka STRECZU jeszcze w quiverze bo trzeba na trase powrotną też się spakować:)

juz klika razy leciał jak narazie brak oznak zmęczenia:)

Awatar użytkownika
chrab
Deska: Nobile NHP
Latawiec: Slingshot RPM, Fuel
Kontaktowanie:

Post11 sie 2009, 00:03

bartesso pisze:

moze jakis starszy/nowszy model masz. moj jest zeszloroczny z tego co pamietam. mial raz problem jak zapakowalem do niego skima (szeroki na ok 50 cm) ale sie zapial i nie puscily szwy. moze jakas wade produkcyjna. ten ktory mam wyglada naprawde solidnie.

Awatar użytkownika
bartesso
Kontaktowanie:

Post11 sie 2009, 07:46

model zeszłoroczny, ale może ja nie umiem pakować :wink:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post11 sie 2009, 14:26

peg pisze: PAT LOVE RZĄDZI!!!

Obrazek
Obrazek

w samochodzie być może i rządzi
ale samoloty z nim na pokładzie "nie mogą się poderwać" :wink:
dla ścisłości też MIAŁEM :idea: DOKŁADNIE ten Quiver
pancerny - ale nie jest "miszczem" wagi piórkowej :idea:

waży około 7 kg :oops: :?

to przy ważących około 2 kg Nobile, SS (nienajlepsza jakość zamków :idea: ) Naish czy absolutnym wypasie RRD golfbag - LEKKI a MA kołą :shock:
PatLove jest czołgiem :idea:

ps: wszystkie wymienione powyżej mam lub miałem i latałem z nimi..
w tej chwili TYLKO RRD GOLFBAG :idea: (jesli chodzi o QUIVERY :wink: )

peg pisze:
...i żebyście mi ostatni raz zmuszali Bartesso do testów - gotów sprawdzić ile desek i latawców wchodzi "na scisk" do jego vectry :lol:

do Passka wchodzi koło 30 kajtów z barami i 5-6 desek
zapomnij o dwóch lusterkach i utrudniona zmiana biegów ;)

pzdr

Awatar użytkownika
Felix

Post11 sie 2009, 16:13

Pat love wygląda jak pokrowiec na trupa :twisted:

Awatar użytkownika
esiek32
Deska: Nobile 666
Latawiec: Naish Cult 2008 12, 7,5m
Kontaktowanie:

Post11 sie 2009, 19:42

Zapytalem sie o recenzje Naisha, a sie zrobila niezla debata :D Wychodzi na to, ze jednak wygrywa RRD GOLFBAG.

Dzieki i Pozdr

Awatar użytkownika
peg
Kontaktowanie:

Post11 sie 2009, 22:01

Ziomek. pisze:w samochodzie być może i rządzi...

masz rację - na samolot pewnie znajdą się lepsze. ja tylko wożę go na dachu więc mnie tam waga nie przeszkadza - bardziej zwracam uwagę na pojemność.

Ziomek. pisze:do Passka wchodzi koło 30 kajtów z barami i 5-6 desek
zapomnij o dwóch lusterkach i utrudniona zmiana biegów ;)
pzdr

Darek - ale w plecakach czy bez? :D
Pozdrowienia :!:

Pawel
Deska: Chiatta 5'8
Latawiec: RRD Religion
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post12 sie 2009, 14:02

Do swojego GolfBaga Naisha zapakowałem na wyjazd :
- 3 latawce - 11, 7 m i 5m i latawiec treningowy
- dwie deski: Shinn Wave i Skywalker
- pompkę
- 2 pianki - długa i krótka
- trapez
- bagażnik dachowy na samochód
- plecaki od latawek
- ręcznik :)

Zapięte i doleciało całe :).
Wadą Naish jest to że nie ma kółek wbudowanych w Quiver, tylko trzeba jakiś stelaż montować, ja go targałem po glebie bez kółek.

Kółeczka to wygoda, wybierz coś co ma kółka.

Krumblum
Kontaktowanie:

Post17 lis 2009, 22:42

Ja mam pytanie jak kolega na samym początku gdzie można dostać kółka do golf baga naish-a? Jest ok ale z kółkami bez nie polecam no chyba ze ktoś lubi wyzwania. :shock:

Wróć do „Recenzje & Opinie”