jacekdaktera pisze:Jutro jedziemy do Łeby testować świeżą 9 i 11 z pozycji
amatora - Seniora i początkującego zawodnika - Juniora. .
skromnie

zważywszy obecną czwartą pozycję w Pucharze Polski

pzdr
jacekdaktera pisze:Jutro jedziemy do Łeby testować świeżą 9 i 11 z pozycji
amatora - Seniora i początkującego zawodnika - Juniora. .
dreadless pisze:- na barze tzw. ozone feeling... baardzo małe siły (czyli co kto lubi)
macsurf pisze:dreadless pisze:- na barze tzw. ozone feeling... baardzo małe siły (czyli co kto lubi)
buahahaha
no z tym to pojechales po calosci, chyba w zyciu nie miales ozona w rekach, wiec po co piszesz takie glupoty
dreadless pisze:Jak pisałem 'co kto lubi' jedni wolą lekko inni ciężko...
dreadless pisze:ps.pływałem na ozonkach 07-09 egde, sport i light w różnych rozmiarach... I pływałem też na latawcach z dużo większymi siłami na barze...więc w przeciwieństwie do ciebie mam spore porównanie.
przemass pisze:Ale...o jakim "ozone feeling" piszesz? 07, 08 czy 09 ? Bo to ostatnie z poprzednimi nie ma już raczej nic wspólnego![]()
![]()
09
dreadless pisze:przemass pisze:Ale...o jakim "ozone feeling" piszesz? 07, 08 czy 09 ? Bo to ostatnie z poprzednimi nie ma już raczej nic wspólnego![]()
![]()
oł menzapomniałem że to forum jest po to żeby się nie wypowiadać bo automatycznie powstaje dygresja a kolejne dygresje od niej sypią się już potem lawinowo...
![]()
![]()
![]()
jak dla mnie najbliżej mu do 08 ale ja podobnie jak Pinio się nie znam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości