Kotlina klodzka

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
swistak
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post29 sty 2005, 17:24

walczyl tam ktos moze z latwacem i deseczka?? konkretnie chodzi mi o okolice czarnej gory?! wybieram sie tam na tydzien i nie wiem czy jest sens zabierac latawce?!

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post29 sty 2005, 22:49

Czarna Góra!!!
rewelka!
jeśli chodzi o różnorodnośc tras super, tylko musi być dużo śniegu, bo jest tam dużo tras dziewiczych.
jednak do snowkite nie polecam, bardzo duże zalesienie i generalnie w pobliżu nigdzie nie widziałem warunków do snowkita, no jakieś łączki napewno się znajdą, ale napewno nie w pobliżu samej Czarnej Góry(kompleks wyciągów)
tego nie ma w przewodnikach: można kupić juniorski karnet i swobodnie na nim jeździć, bo nikt nie sprawdza, a jest tańszy o 30% :wink:

Awatar użytkownika
yacol
Kontaktowanie:

Post30 sty 2005, 00:41

z tym karnetem, to jednak bym uważał... byłem w zeszłym roku w Czarnej Górze i widziałem jak kolesia wywalili z wyciągu za taki numer :D
ale jak ktoś chce dodatkową dawkę adrenalinki, to czemu nie...

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post30 sty 2005, 08:11

W okolicach czarnej gory jest sporo laczek gdzie mozna niezle polatac.W zeszlym roku zalowalem ze nie zabralem latawcow . Caly tydzien dymalo i to tak ze pozrywalo linie energetyczne :wink: bez kitu :!:
Z drugiej strony super miejscowka na snowboard ,duzo dzikich tras naturalnych hop i mozna pojezdzic po lesie .

Awatar użytkownika
Belzebub_Wro

Post31 sty 2005, 17:42

Czolem

Czarna Gora to rzeczywiscie super miejsce do free ride'u ale z wiatrem to ja bym w gorach uwazal bo strasznie kreci i jest porywisty (sam sie poobijalem w Zielencu w zeszly weekend)

W Kotlinie wypatrzylem niezle miejsce na wysokosci Klodzka tzn jakies 1000-2000 m za estakada jest skrzyzowanie na ktorym jak jedzie seie w strone Kudowy trzeba skrecic w prawo Jakies 2000-4000 m od skrzyzowania ciagan sie zaj........pola Nie ma drutow plasko No i jak jechalem w niedziele bylo b duzo sniegu prognozy sniegowo-wiatrowe sa korzystne na najblizsze dni wiec tamto miejsce na pewno warto wyprobowac ,,,,,,,,

Awatar użytkownika
swistak
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post05 lut 2005, 20:44

eloo wlasnie wrocielm z czarnej (gorke troche znam bo na atakuje tam juz chyba jakies 5 lat) kita nie uzylem :/ - ogolnie nie wialo zbyt mocno i nie szukalem specjalnie miejsca! a co do snowboardu to w tym roku otworzyl sie nieoficjalny snowpark pare raily box i funbox park zrobili chlopaki z T7 i caly czas cos sie tam dzieje - ogolnie zapowiada sie fajne miejsce do pobrykania

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”