nie dojechalem w koncu. nie bylem pewien, czy bedzie ktos tam na kite, a z wrocka nie moglem nikogo znajomego zebrac, sie jakos tak poukladalo. suma sumarum wyladowalem w jelczu laskowicach na skim jamie tez fajnie, ale to nie to
ja mam tam chate jakies 15 km od tego zbiornika, wiec mysle, ze bede czestym gosciem. jak cos to plywam na Oceans Rodeo.
w przyszla sobote ma ponoc wiac ostro jezeli prognoza sie utrzyma bede w Pakoslawiu rowniez a ja plywam na north rebel 14 z tym ze postaram przyjechac na miejsce stosunkowo wczesniej
Byłem ostatnio zobaczyć to coś bardziej z nudów jak z ciekawości. Teran fajny bo czysty miejsca sporo, ale ten zbiornik to wypierd.Dla nowicjuszy OK jeśli jest płytko ale dla pływających za małe.Jeśli ktoś chce sie koniecznie sam nauczyć to myśle że tu będzie o wiele bezpieczniej jak na Mietkowie.
QBA jak najbardziej masz racje tez tak uwazam ze zbiornik do nauki jak w sam raz Bo to co Iwan ostatnio opublikowal z Mietkowa tych ludkow z kite na drzewie to jakas paranoja Dobrze ze zyja
Dzis na Pakoslawiu pusciutko! Tylko jednego kolege na WS spotkalem.
Szkoda bo wialo zacnie!
Miejscowy wedkarz zdradzil mi ze czasem nawet sa kumulacje ze 4 kite'y lataja:)
no i ze sa duze szczupaki jakby kogos interesowalo...