konstrukcja gwoździa
dokladnie takie mialem wrazenie jak wzialem ja do rak a nazwa kojazy sie z karma dla psow

rolnik pisze:konstrukcja gwoździa
dokladnie takie mialem wrazenie jak wzialem ja do rak a nazwa kojazy sie z karma dla psow
rolnik pisze:konstrukcja gwoździa
primo04 pisze:W majóweczkę pływałem na Balance Alvaro 133 i powiem tak jak na razie jest to zdecydowanie najlepszy blat jaki miałem na nogach![]()
Na pierwszy rzut oka niby prosta jak konstrukcja gwoździa ale jak to mówią geniusz tkwi w prostocie
Deska jest naprawdę niesamowita, przede wszystkim jak już się wbije krawędź to zpier... jak po szynach i to nie jak PKP tylko bliżej mu do TGV![]()
Druga rzecz to twarde lądowania i te które teoretycznie wydają się nie do odjechania, teoretycznie bo te czasy odchodzą bezpowrotnie.
Byłem naprawdę w dużym szoku![]()
Ciężko to wyjaśnić ale deska nie odjeżdża spod nóg gdy coś spaprasz przy skoku, naprawdę niesamowite![]()
Po trzecie to MEGA POP, POProstu miazga![]()
Jak dla mnie mistrz nad mistrze![]()
"Szejper" powinien dostać Nobla czy coś takiego![]()
![]()
![]()
KILL YOUR IDOL RULES
widze se sie zgadzamy tylko po co przeplacac za balance jak do tego mozna kupic porzadna uzywana deske np.skywalkera .w sumie - to do moczenia backrolli faktycznie pudło od karmy wystarczy
rolnik pisze:widze se sie zgadzamy tylko po co przeplacac za balance jak do tego mozna kupic porzadna uzywana deske np.skywalkera .w sumie - to do moczenia backrolli faktycznie pudło od karmy wystarczy
mkmiec pisze:Pare fotek z nowa Balance P. T. PRO:
Jibfun pisze:Bardzo interesuje mnie ta deske czy mozecie napisac jaka jest roznica w cenie desek z 08 a 09 rozmiar 133x 39?
Pozdro
Ziomek. pisze:
widzę że i austriackie chłopaki w Podersdorfie doceniają dobry sprzęt:
BEST NEMESIS 2009
fakt przeplynąłem sie kawalłek i muszę przyznać że latawiec spoko bardzo intuicyjny (bardzo szybko sie na niego przestawilem)a deska - wydawala mi sie węższa niż deski konkurencji ale nie mialo to jakiegoś negatywnego wplywu na plywanie swietnie ostrzyla i miala niezlego popa jestem przyzwyczajony do mojego skaja i bylo mi troche twardo ale ogólnie spokokonkurencja testowała w WAKE.PL zestaw BALANCE BOARD + WAROO '09 KITE
kowal pisze:fakt przeplynąłem sie kawalłek i muszę przyznać że latawiec spoko bardzo intuicyjny (bardzo szybko sie na niego przestawilem)a deska - wydawala mi sie węższa niż deski konkurencji ale nie mialo to jakiegoś negatywnego wplywu na plywanie swietnie ostrzyla i miala niezlego popa jestem przyzwyczajony do mojego skaja i bylo mi troche twardo ale ogólnie spokokonkurencja testowała w WAKE.PL zestaw BALANCE BOARD + WAROO '09 KITE![]()
ps Ziomek nie mialeś jakiegoś fajniejszego foto?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości