8 dni 23 knt!!! NON STOP!!! *za jedyne 1299pln!

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post15 kwie 2009, 22:22

robinm pisze:PILNE, PILNE Ma ktoś ochotę wyskoczyc 26.04 do Safagi lub 27.04 na Fuerte (w sumie wolę wave na Fuercie) - jutro muszę zabukowac urlopy i wycieczkę wiec PILNIE kontakt na priva lub dzwonic!!!

A Ty co.. tez sie chcesz wladowac w Safage?? :)
Czemu nie chcesz sie wybrac na te Lanzarot? Montuje sie juz grupa. Wbijaj z nami i jazda! Cena miodzio, wiaterek jak sie patrzy. Masz gdzies lepiej i taniej??

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post15 kwie 2009, 22:33

robinm pisze:PILNE, PILNE Ma ktoś ochotę wyskoczyc 26.04 do Safagi lub 27.04 na Fuerte (w sumie wolę wave na Fuercie) - jutro muszę zabukowac urlopy i wycieczkę wiec PILNIE kontakt na priva lub dzwonic!!!

mareczku, ja w ciemno z tobą pojade, tylko czemu ty takie scisle terminy zarzucasz,, ?? poczekaj na prognoze:):)

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post15 kwie 2009, 22:34

jak bedzie wiało to pojade....
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2009, 22:58 przez stiv amoralny, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post15 kwie 2009, 22:43

Taki termin mi pasuje, a meteo się do nas dostosuje, a jak nie to będziemy sączyc JB po 8E/1l :D i posurfujemy na brzuchu.

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2009, 00:05

ZAPRASZAMY CHĘTNYCH W OSTATNIEJ CHWILI.... sami na WG zobaczcie... jak ktoś czas ma i te parena...ście :) stów to grzech nie jechac:):) :
http://www.itaka.pl/wczasy/wyspy_kanary ... et_275.php
jak ktoś dołączyć się zamierza to proszę pilnie o telefon

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2009, 00:33

yanosik pisze:Stiv - aleś ty szalony :wink: :thumbsup:

YANOSIK!!! CAŁY WCZORAJ DZIEŃ DO cIEBIE sie dobijałem... w żninie 2 razy byłem... ale ciebie na fonii nie było....:(

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2009, 00:40

UWAGA!!! na Lanzarotte 18.04.2009 LAST!!! przypominam, że podstawowym kryterium jest prognoza:), a zaraz za nią cena imprezy:)
NA razie jadą ;
1. adamo
2. stiv amoralny..

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2009, 11:48

a tu opis co na forum znalazłem;Lanzarote na Famara Beach. Są tam idealne warunki do kite'a, jest szkółka.

"Opis spotu: Zapierająca dech w piersiach bezkresna plaża , brązowy piasek,wiszące masywne klify i doskonałe warunki dla kitesurfingu na każdym poziomie zaawansowania-to własnie Famara, plaża znajdujaca się na północnym -zachodzie wyspy.Nie znajdzesz tu dużych resortów hotelowych ani centrum rozrywek, jedynie kilka niewielkich knajpek i barów i oczywiście bazy surfingowe i kitesurfingowe.Z uwagi na przypływy i silne prądy należy bezwzględnie stosować się do zalecień ratowników i obserwować kolor flag.Przeważajacy kierunek wiatru:NE-E.

Można mieszkać na Costa Teguise (tu łatwo znaleźć ofertę w fajnej cenie) i dojeżdżać codziennie wypożyczonym samochodem (ok 20 km) "

powyższy teks pochodzi z postu na KF www.surfing-guide.com

może ktoś się jeszce dołączy?? na chwile obecną lecimy Adamo i ja.

adamo
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2009, 23:38

.. no stiv, siwy dym się zapowiada :shock:
za cholerę z trzema szmatami nie zmieszczę się w tych 17kg :roll: chyba 13tka zostaje na Śląsku,
niech odpocznie sobie trochę bo ostatnio była w ciągłym użyciu :lol: a z tego co widać nie będzie potrzebna

:wink:

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2009, 23:57

adamo, a te fioletowe rajtuzy z twojego atavarka bierzesz?, na stopa wieksze szanse bysmy mieli :lol: :lol: :lol:
a zwaga to fakt, 17 kg przegieli, no i sie jeszce raz zastanowic trzeba czy quiver'a nie nadamy...

Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post17 kwie 2009, 08:56

Taka rada z ostatniego powrotu z Kanarów. Całej wycieczce na lotnisku Fuerte ważyli walizki i kasowali równo po 8E z każdy kg. A ja sobie spokojnie stałem ze sprzętem przeładowany na maksa przygotowany na niezły wydatek. A tam panują inne zwyczaje i jak Cię widzą ze sprzętem to na bok nic nie ważą i nic nie kasują i się jeszcze uśmiechają. Także żałowałem, że więcej skały wulkanicznej nie załadowałem (do akwarium) :D

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post17 kwie 2009, 09:36

che che, sądze Marek że ONI po prostu nawet nie pomysleli ze z takimi dupnymi walizami jak ty jeździsz- :lol: :lol: :lol: nie ma się sprzet sportowy ekstra kupiony...

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post17 kwie 2009, 11:16

Adamo,
ta 13tka to by Ci sie jedynie przydala jako wiatrochron na plazy :lol:
Qrde.. ale Wam zazdroszcze.. zarabiste meteo macie.
Sitv, moja duza decha raczej by Ci sie i tak nie przydala :)
Pozdro i posmigajcie tam ostro. Porobcie choc troche fotek!
Stiv! Po powrocie jak mi nie wysles plyty (foty z Safagi i z Lanzarote) to Cie dopadne na jakims spocie! :wink:

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post17 kwie 2009, 11:35

UWAGA, jeszcze są miejsca !!
dwie osoby to cały apartment noga sobie wziąć, a jak ktoś chciałby się do mnie i adamo przyłączyć to też nie ma problemu- apartment duży (taki sam jak na 4 osoby)
szed, choć z nami to sam nam fotki popstrykasz :lol: :lol:

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2009, 22:23

wyjazd na 100% trafiony, pływanie na małych kitach cały praktycznie wyjazd. Spot Famara - super fajna falka, do 3 góra 4 metrów, ale odstepy spoko, z samego rana tylko dosc gęsty przybój. Minusem jest kamienista plaża z rana a w zasadzie jej brak od ok 12tej zaczynal się odpływ , zwiększał się okres fali by około 18tej mozna juz super płaskie tafle pomiedzy falą łapać - ReWeLa :lol: :lol: Juz w na lotnisku "zbratalismy" się z 4-osobową ekipką z BielskaB , a na spocie jeszcze 2 kiciarzy z Wawy. Wiatrowo tylko w dzień przylotu było słabiej, ale to i tak prezent , bo prognozy nie było. :wink: Podobnie z dniem dzisiejszym(prognoza 3knt :cry: ), który zaczęliśmy od wycieczki po wyspie; a więc wulkan, port Playa Blanca no i tutaj serducha zabily nam szybciej, bo w miejscu gdzie wiatru tym bardziej być nie powinno pływanie się zapowiadało przednie :!: Szybko dojechalismmy do plaży pomiar - 19-20 knt :!: :lol: . Piękne pływanie przy jednak lichym brzegu, wychodzilismy wprawdzie z piaszczystej plaży , ale przy jakims niefarcie może byc tam gorąco- same skały :( Na szczęscie wszystko szczęśliwie się zakończyło
Jutro o 14 lot, ale jeszzce wbijamy na spot z samego rana na 3 h, po powrocie wrzucę parę fotek, gólnie miejsce fajne bardzo, polecam :wink:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”