8 dni 23 knt!!! NON STOP!!! *za jedyne 1299pln!

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Kuba Gdynia
Deska: NHP
Latawiec: RRD, SLINGSHOT
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post09 kwie 2009, 15:05

bolo272 pisze:czesc to moj chyba pierwszy post tutaj ale jak najbardziej powazny. Mam propozcyje, ktora troche rozni sie od tej stiv'a ale wymaga podobnego poziomu adhd i spontanu. Otoz planuje wybrac sie gdzies na kite na dluzej niz 6 dni, myslale bardziej o kilku miesiacach. W tej chwili moja uwaga zwrocila sie ku Fuertaventura, koszt takiej imprezy to ok 1500zl przelot (w jedna strone, bo wracac na razie nie planuje) zakwaterowanie mozna ogarnac za 450 euro miesiecznie. Wiadomo ze we dwojke to zawsze i razniej, taniej i bezpieczniej. Czy znajdzie sie tutaj ktos na tyle freestyle'owy?

PS. I nawet za 350 eur/mies znalazlem

Ps2 mam nadzieje ze jedna sypialnie nei bedzie problemem... przede wszystkim dla tego co bierze za to kase

GRUBO:) podoba mi sie podejscie
ZYCZE POWODZENIA!!!!!i zazdroszcze

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post09 kwie 2009, 21:38

bolo272 pisze:......... Mam propozcyje, ktora troche rozni sie od tej stiv'a ale wymaga podobnego poziomu adhd i spontanu. Otoz planuje wybrac sie gdzies na kite na dluzej niz 6 dni, myslale bardziej o kilku miesiacach. W tej chwili moja uwaga zwrocila sie ku Fuertaventura, koszt takiej imprezy to ok 1500zl przelot (w jedna strone, bo wracac na razie nie planuje) zakwaterowanie mozna ogarnac za 450 euro miesiecznie. ...

no powiem ci ,że planuję wstepnie cos podobnego , ale od połowy stycznia do końca marca 2010, tylko że do Kenii mnie ciągnie, koszt przelotu jak sie dobrze poszuka, np z Manchester do Mombasy i z powrotem za 1300-1500 pln. W liverpool mam znajomych to można się by przespac dzień 2, żeby loty z polski spasowac i jest git. A w Mombasie masz porządny apartment za 50 dolców/miesiąc :lol: , wiatr bajka, spoty bajka, sklepy europejskie, wszyscy po angielsku gadają, ogólnie przyjaźnie bardzo to wygląda... . Ale Kanary na zimę tez niegłupie, ja niestety na tak długo teraz nie mogę, musze skończyć w końcu prace dyplomową(a już w moim wieku naprawde wypada :lol: no i musze popracowac , zeby na ten czas porzadek jakis tu moim interesie zostawic :lol:

Awatar użytkownika
bolo272
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post09 kwie 2009, 21:45

No to moze sie spotkamy, teraz planuje na kanary na jakies pol roku wyjechac. Potem musze wracac do europy na snowboard a w okolicach nowego roku bede gdzies lecial dalej, wstepnie planowalem Tajlandie ale to sie zobaczy.

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2009, 07:33

Sitiv, no ja tylko czekalem az wyskoczysz z tematem Kenia.. hehe.. (wtajemniczeni wiedza o co cho) :). Ja juz nie chce nawet pisac gdzie masz tez znajomych odnosnie wylotu z Niemiec :wink:

Awatar użytkownika
Adiq

Post10 kwie 2009, 09:17

Mega pomysł :) wylecze kolano , wychowie synka i lecimy :)

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2009, 11:17

szed pisze:Sitiv, no ja tylko czekalem az wyskoczysz z tematem Kenia.. hehe.. (wtajemniczeni wiedza o co cho) :). Ja juz nie chce nawet pisac gdzie masz tez znajomych odnosnie wylotu z Niemiec :wink:

loża szyderców :oops: :oops: :lol: qrde, co chcesz , pani taka miła, a zobaczysz , że jeszcze kiedys sie u niej zakoczuje we frankfurcie, ale dobra śmiej sie śmiej...

Awatar użytkownika
wieloryb
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2009, 11:39

stiv amoralny pisze:
szed pisze:Sitiv, no ja tylko czekalem az wyskoczysz z tematem Kenia.. hehe.. (wtajemniczeni wiedza o co cho) :). Ja juz nie chce nawet pisac gdzie masz tez znajomych odnosnie wylotu z Niemiec :wink:

loża szyderców :oops: :oops: :lol: qrde, co chcesz , pani taka miła, a zobaczysz , że jeszcze kiedys sie u niej zakoczuje we frankfurcie, ale dobra śmiej sie śmiej...

ni ma co gadać ,babka była sympatyczna i ważne że chciała pomóc ,
może rzeczywiście przyjdzie nam kiedy skorzystać z jej usług ;)

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2009, 11:49

wieloryb pisze:...może rzeczywiście przyjdzie nam kiedy skorzystać z jej usług ;)

..sami se qwa korzystajcie z jej 'usług' :D

Awatar użytkownika
Perelka

Post11 kwie 2009, 15:07

Jestem wolny od polowy lipca do konca wrzesnia na miesiac chetnie polece!! dawaj znac jak ogarniesz konkretne mieszkanie trzeba to przekalkulowac tanio nie bedzie to napewno bo juz raz tak bylem ale mozna sie naplywac :twisted:

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post11 kwie 2009, 16:34

Perelka pisze:Jestem wolny od polowy lipca do konca wrzesnia na miesiac chetnie polece!! dawaj znac jak ogarniesz konkretne mieszkanie trzeba to przekalkulowac tanio nie bedzie to napewno bo juz raz tak bylem ale mozna sie naplywac :twisted:

hmm, ale piszesz o fuercie, czy o kenii :?: , podejrzewam ze raczej o kanarach mówisz, a ile za mieszkanie płaciłes i w jakiej miejscowosci?

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post15 kwie 2009, 17:13

no i jest cos ciekawego... Lanzarotte wchodzi przepiekna prognoza, na Itace narazie oferta za 1700 z HB, ale poczekamy do jutra...

wstepnie lecimy ADAMO i ja, ktos się pisze? :wink:

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post15 kwie 2009, 17:15

Stiv - aleś ty szalony :wink: :thumbsup:

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post15 kwie 2009, 17:20

stiv amoralny pisze:no i jest cos ciekawego... Lanzarotte wchodzi przepiekna prognoza, na Itace narazie oferta za 1700 z HB, ale poczekamy do jutra...
wstepnie lecimy ADAMO i ja, ktos się pisze? :wink:

widze, ze wyczailes to!! :) albo Adamo dal Ci cynka.. hehe
Qrde.. fajna opcja.. az sie lamie ale raczej chyba nie dam rady.. Gdybym nie mial tego Praso zabookowane.. No ale nigy nie mow nigdy :).

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post15 kwie 2009, 22:08

yanosik pisze:Stiv - aleś ty szalony :wink: :thumbsup:

qrde, yanosik,, dzwonie do ciebie od tygodnia, a ty poza zasieg..., dawaj, w grupie bedzie razniej....

Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post15 kwie 2009, 22:18

PILNE, PILNE Ma ktoś ochotę wyskoczyc 26.04 do Safagi lub 27.04 na Fuerte (w sumie wolę wave na Fuercie) - jutro muszę zabukowac urlopy i wycieczkę wiec PILNIE kontakt na priva lub dzwonic!!!

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”