kto ma ochote na maroko?!

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
doktorek mroz
Kontaktowanie:

Post19 mar 2009, 06:50

w dniach 17.05 - 29.05 wybieram sie na kite do dakhli,maroko.udalo mi sie zalatwic wolne,mojemu kumplowi niestety nie.samemu leciec i bawic sie troche smutno....moze ktos ma ochote? info na temat spotu na www.sieplywa.pl po wpisaniu w szukaj maroko.meeeega miejsce! (:

doktorek mroz
Kontaktowanie:

Post19 mar 2009, 19:27

oto info.wszystko organizuje sam .
wylot(terminy do obgadania co by pasowalo wszystkim)z berlina do mediolanu,z mediolanu do casablanci.z casablanci do dakhli.cena mam nadzieje zmiescic sie w 450-550 euro w dwie strony.im szybciej rezerwacaja tym taniej (:
spanie .tak jak opisuje to sie na wypasie w sieplywa,pl ma byc tani hotel doba 5$(nie wiem nie bylem) kolo sklepu marokanskiego kitesurfera
spot dojazdy jeep od tego chlopaka wlasnie
nic nie jest na 100% pewne wiec jade w ciemno,zaufalem opisom ze strony internetowje ktora podalem!!
i dlatego mi sie podoba!
p.s.moze tel. zdzwonimy sie?

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post19 mar 2009, 19:45

:)

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post20 mar 2009, 02:01

kurde, zycze ci powodzenia, bo kozacko wypad wyglada , ja tak sie w zeszłym roku przez neta do Tarify do karola wbiłem, tez w ciemno i było spoko(w koncu 3 razy juz u niego bylem) takze szanse masz :)

doktorek mroz
Kontaktowanie:

Post23 mar 2009, 19:53

no wlasnie!ma byc kozacko!ale nie za bardzo oczywiscie (:
poza tym,nie mam zamiaru tylko plywac..po tygodniu zabawy w wodzie,chcialbym zaczerpnac troche "suchego wypoczynku'...sprzet do przechowalni na lotnisku...plecak na plecy i w pustynie!

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post23 mar 2009, 20:23

doktorek mroz pisze:no wlasnie!ma byc kozacko!ale nie za bardzo oczywiscie (:
poza tym,nie mam zamiaru tylko plywac..po tygodniu zabawy w wodzie,chcialbym zaczerpnac troche "suchego wypoczynku'...sprzet do przechowalni na lotnisku...plecak na plecy i w pustynie!

no nieeeee, teraz to przegiąłes :shock: do tej chwili jakies szanse ci dawałem :lol: ale na takie wedrówki i to bez wielbłąda nie wiem czy kogoś tu znajdziesz :( , ale powodzenia.

P.S.
a ty jakieś grzechy straszne masz na sumieniu :?: :?: wez wode ze soba :lol: :lol: :lol:

doktorek mroz
Kontaktowanie:

Post23 mar 2009, 20:35

zadne grzechy! :D
tylko zdaje sobie sprawe ze moze to byc moj pierwszy i zarazem ostatni pobyt w maroku.zycie jest za krotkie by wracac w te same miejsca 2 razy.i tak sobie mysle ze skoro juz tam dojade ,dolece doczolgam sie,to trzeba tez cos zobaczyc :P
oto i przyczyna!

zbuj

Post24 mar 2009, 12:09

myślę ze wypad do maroka to niezły plan tylko te spacery po pustyni to przesada mnie interesuje pływanie jak co daj numer na priwa. to sie zdzwonimy

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post24 mar 2009, 13:17

zbuj pisze:myślę ze wypad do maroka to niezły plan tylko te spacery po pustyni to przesada ...

No to wlasnie mowi chlopak, ze zdaje sobie sprawe z tego, ze to moze byc jego pierwszy i zarazem ostatni wyjazd :lol:

bartekk
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 55 razy
Kontaktowanie:

Post06 lip 2009, 19:38

ja wlasnie wrocilem z maroka z dakhli. nie odkryty zakatek swiata ;) mocny stabilny wiatr 11 dni z 13 na wodzie pustki, ogromna przestrzen, plytka woda, spanie na spocie, tez pojechalismy w ciemno, spotkalismy chlopaka z suurfshopu ktory jest riderem northa(hamada titi). ja dla odmiany na pewno tam wroce!! postaram sie wrzucic kilka zdjec niebawem. W pustynie z plecakiem nie poszedlem ;)

Święty
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post06 lip 2009, 20:49

ja wlasnie wrocilem z maroka z dakhli. nie odkryty zakatek swiata Wink mocny stabilny wiatr 11 dni z 13 na wodzie pustki, ogromna przestrzen, plytka woda, spanie na spocie, tez pojechalismy w ciemno, spotkalismy chlopaka z suurfshopu ktory jest riderem northa(hamada titi). ja dla odmiany na pewno tam wroce!! postaram sie wrzucic kilka zdjec niebawem. W pustynie z plecakiem nie poszedlem Wink

hej, mógłbyś napisać coś więcej o wyjeździe? interesuje mnie w jaki sposób tam dotarłeś, jakie mniej więcej były koszty wypadu itd.
dzięki i pozdro

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”