macsurf pisze:W sumie to juz teraz mozesz napisac ta recenzje, bo raczej watpie aby byla obiektywna...
gregot pisze:A ja wlasnie mialem linki kupowac i co teraz mam prosic i wolac zeby z 2008 dalii jak je niby rozpoznam bo kolory raczej sie nie zmienily
peg pisze:Ja może napiszę kilka słów w tym temacie ponieważ od początku pływam TYLKO na Waroo i moje odczucia są następujące:
1. Super latawiec dla początkujących - łatwo go ogarnąć a jego drobne wady są zrekompensowane przez niewątpliwe zalety
2. Niezły latawiec dla średniozaawansowanych ale po jakimś czasie zaczynasz mieć wrażenie, ze wyraźnie czegoś Ci tu brakuje...
3. I clou: KAŻDY Waroo jakiego miałem a miałem TYLKO nowe prosto od dilera powinien być od razu (najlepiej jeszcze przez dilera) wysłane do inż. Aleksandra Celarka do poprawek...
Może jakość Waroo kiedyś się polepszy... Ale jak widać nie w 2009 roku.
bobek_h pisze:[chociaż znajdą się osoby powiedzą że te latawce są pancerne niczym SS Fueli tych też pozdrawiamy
sdareks pisze:Ej, ale chyba nie kazdy Best az tak strzela, co?![]()
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic ... highlight=
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości