Oddzielne grupy regionalne

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze

Regionalne grupy na kto/gdzie/kiedy...

Czas głosowania minął 09 gru 2008, 16:13

Jestem za! Każdy region powinien mieć swoje forum.
27
39%
Jestem przeciw! Chcę żeby wszystkie posty były na tym samym forum - tak jak jest teraz
42
61%

Liczba głosów: 69

Awatar użytkownika
zielwandam

Post09 gru 2008, 18:03

Jestem zdecydowanie przeciwny podzialowi rowniez.

Zwolennikom podzialow co im watek trojmiejski przeszkadza odpowiem tak:

Na szczescie mamy jeden watek i w jeden sie wpisujemy tylko i wylacznie - nie zakladamy nowych watkow w nieskonczonej ilosci wiec jezeli juz, to tylko jeden wyskakuje na wierzch, podobnie z ekipa ze Szczecina i Kadynami...

A dlaczego nasze watki maja najwiecej postow?
Ano dlatego ze u nas sezon sie nie konczy :D i lubimy ustawki robic jak tloku na wodzie nie ma...
Gdy jest pelnia lata z rzadka mozna zaobserwowac nasz watek jako aktywny (bo raczej wybieramy mniej zaludnione miejsca i nie chcemy pokazac wiekszosci gdzie plywamy)
Za to jest cale mnostwo watkow zakladanych przez brac spoza naszego regionu, ale opisujacych w wiekszosci plywanie w naszym regionie...
Gdzie byscie takowych umiescili??? :?:

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post09 gru 2008, 23:57

zielwandam pisze:Na szczescie mamy jeden watek i w jeden sie wpisujemy tylko i wylacznie - nie zakladamy nowych watkow w nieskonczonej ilosci wiec jezeli juz, to tylko jeden wyskakuje na wierzch, podobnie z ekipa ze Szczecina i Kadynami...

:thumbsup: akurat ten wątek to idealny przykład porządku na forum :-)

Awatar użytkownika
przemjas
Deska: SU-2 Prorider
Latawiec: SS RPM 10m
Postawił piwka: 22 razy
Dostał piwko: 18 razy
Kontaktowanie:

Post10 gru 2008, 08:14

Pablo pisze:
march_in pisze:a jak mialoby to wygladac?
kazde forum mialoby miec np dzial recenzje?

Nie. Mówimy tylko o dziale kto/gdzie/kiedy. Wchodząc na kto/gdzie/kiedy byłyby linki do kolejnych działów np. Hel, Rewa, Miedwie itp.

Nie chodzi o to żeby dzielić forum na tych z 3-miasta i tych z 'warszawki' tylko stworzyć grupy związane ze spotami czyli np. Rewa, Miedwie, Kadyny, itp. Do grupy należeli by 'lokalesi' dzięki czemu mogliby na przykład wysyłać do siebie forumowy mailing PW o ustawkach na pływanie, fotki z pływania itp.

taki podział to fajna sprawa. jestem ZA

Awatar użytkownika
ted
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post13 gru 2008, 17:58

jestem przeciw podziałowi, w szczególności dlatego, że by był to podział sztuczny. aktywne mamy w sumie kilka grup, one podbijają temat.
poza tym czasami pojawia się coś co interesuje też ludzi z regionów przyległych, np. wakeowa inicjatywa yanosika w żninie. byli ludzie z kilku województw, bo temat nagle stał się popularny i podbito go w górę.
a gdyby zamiesić go w regionie bydgoszcz i okolice to pewnie nikt by o tym nie wiedział.
przyklejone oferty biur to dobry pomysł chociaż tak jak jest też nie jest źle.

Awatar użytkownika
sdareks
Kontaktowanie:

Post13 gru 2008, 20:13

Tez jestem przeciw, bo nie wiem jak bylaby rozwiazana sprawa spotow zagranicznych.
Pewnie ogolnie "zagranica" a to troche za ogolnie.

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post17 gru 2008, 21:15

60% głosów na nie, tak więc temat wraca do szuflady :)

Awatar użytkownika
wuyex
Kontaktowanie:

Post17 gru 2008, 22:35

a ja jestem za podzialem ;) w tedy wszystko było by prostsze ;)

mac.

Post17 gru 2008, 22:54

Pablo pisze:60% głosów na nie, tak więc temat wraca do szuflady :)

Całe szczęście głosy rozsądku zwyciężyły i nie będzie podziałów które w dodatku mogą podzielić kiterów na wodzie (na lepszych, gorszych, innych, słabszych....itd). Myślę że teraz jest dobrze a niezależnie od ilości zmian wprowadzonych i tak będą tacy którym coś się będzie nie podobać.

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post18 gru 2008, 20:51

BEZ PODZIAŁÓW!!! Po cholere? Mamy przeciez wspolnych znajomych i czesto znamy sie z roznymi ekipami z roznych rejonow PL. Tak jak jest jest ok! Podzielenie forum utrudni korzystanie z niego bo i tak bedziemy zagladac do innych grup.

Awatar użytkownika
Sniady
Deska: Laluz 135, FreestylFish NKB
Latawiec: Torch 8, RPM 12, Dyno 16
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post18 gru 2008, 22:11

Jestem przeciwko a dlaczego:
1. Spoty do kajtowania nie są położone w konkretnych województwach, a często na pograniczu wielu...
Jak na przykład na Śląsku jest owszem kilka spotów które są w użytku w woj. Śląskim ale też sporo jest po za, zagłębie, Dolny Śląsk, czy też Opolszczyzna... Jak dla mnie jest to bez sensu.
2. Brak takich podziałów regionalnych łączy ludzi z różnych regionów... Chodź bym Hel.

Jak dla mnie totalnie bez sensu. Wchodząc na forum jestem tu z konkretnym powodem. Nie włóczę się po forum... A jak ktoś nie potrafi poszukać odpowiedniego tematu to sory....

Inną sprawą jest sama opcja szukania, i opisywanie tematów....co moim zdaniem trochę by ułatwiło wyszukiwanie odpowiednich tematów.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”