piotrekcomx pisze:czyli co 6m2 komorowca na śnieg przy 70kg to zdecydowanie za duzo?!to jak lepiej 4 m2 kupić?! bo jak tak piszecie to szkoda mi troche siebie i mojej 10.. pozdro
Nie no ONZO co Ty opowiadasz...lepiej z DSS ale różnica między NASA kite a komórka bez DSS jest ogromna...na landkiting.pl by Cię zlinczowalionzo pisze:Jak dla mnie jeżeli chcesz się bawić w coś prostszego to lepiej wziąć Nasę niż prostą komórkębez depowera - skutek podobny.
Szukaj komorowca z DSS w rozmiarze 9.0 - 11.0 najlepiej o mało agresywnej charakterystyce, coś na czym nauczysz się latać i styknie Ci na 2 sezony...na myśl przychodzi mi OZONE ACCESS XC09 10.0 do tego trapez OZONE XC i jest gitpiotrekcomx pisze:no dobra chłopaki.. przekonaliście mnie! dzięki za uratowanie życia!;) a to w takim wypadku jaki latawiec proponujecie?! jestem otwarty na wszelkie propozycje! może sami macie jakiś przęt na zbyciu?! czekam na interesujące oferty!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości