peg pisze:...
moja ocena - WARTO SPRÓBOWAĆ. 4+ za właściwości lotne i fun jednak 3+ a max 4 za jakość wykonania i ŚMIESZNĄ 30 dniową gwarancję...
ALOHA!
przemass pisze:wstawanie z wody ( nie miałem problemów ) - nie przeszkadza mi, że w słabym wietrze muszę sobie podbiec - tak samo podbiegam do SS, do Ozona nawet się zdarzyło jak już naprawdę mało wiało.
przemass pisze:- wstawanie z wody ( nie miałem problemów ) - nie przeszkadza mi, że w słabym wietrze muszę sobie podbiec - tak samo podbiegam do SS, do Ozona nawet się zdarzyło jak już naprawdę mało wiało.
BraCuru pisze:A jak podbiegasz do latawca bedac np na glebokiej wodzie i 10-12 wezlowym wietrze, np delikatnie od brzegu? (Kanary, Cabo, Azory, Maroko, Prasonissi itd)![]()
![]()
peg pisze:Krótko:
dobry latawiec, ... Nowicjusze i średnio zaawansowani będą go raczej lub zdecydowanie chwalić, proriderzy nie chcą w jego kierunku patrzeć![]()
peg pisze:moja ocena - WARTO SPRÓBOWAĆ. 4+ za właściwości lotne i fun jednak 3+ a max 4 za jakość wykonania i ŚMIESZNĄ 30 dniową gwarancję...
ALOHA!
BraCuru pisze:przemass pisze:wstawanie z wody ( nie miałem problemów ) - nie przeszkadza mi, że w słabym wietrze muszę sobie podbiec - tak samo podbiegam do SS, do Ozona nawet się zdarzyło jak już naprawdę mało wiało.
A jak podbiegasz do latawca bedac np na glebokiej wodzie i 10-12 wezlowym wietrze, np delikatnie od brzegu? (Kanary, Cabo, Azory, Maroko, Prasonissi itd)![]()
W koncu ludzie zaczynaja plywac nie tylko na Zatoce....
bigfoot gt pisze:ps. dziwi mnie zmiana podejscia do tego latawca niektorych osob - wpierw wychwalali ze mega stabilny nawet przy przepowerowaniu , potem pisali ze ma swietny dól, wstaje blyskawicznie a teraz .... (jednak paczki z usa potrafią człowieka zmienić)
ehhhhh - wiecej dystansu i do zobaczenia na śniegu/wodzie:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości